Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κόντρα στη City στοχεύει να επιστρέψει ο Trent

Κόντρα στη City στοχεύει να επιστρέψει ο Trent

Υποτροπή στον τραυματισμό του στο γόνατο υπέστη ο Trent Alexander-Arnold, κατά τη Σαββατιάτικη νίκη επί της Burnley, κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις προσεχείς εβδομάδες.

Ο δεξιος μπακ των Reds είχε αρχικά τραυματιστεί κόντρα στην Arsenal στο Emirates στις αρχές του Ιανουαρίου και επέστρεψε εναντίον της Norwich πριν από περίπου 3 εβδομάδες, χωρίς όμως να έχει αποθεραπευτεί πλήρως, όπως διαπιστώθηκε από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Ο αμυντικός δεδομένα θα παραμείνει εκτός για περίπου έναν μήνα και τόσο εκείνος, όσο και η ομάδα ελπίζουν πως θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στον μεγάλο εντός έδρας αγώνα με την Manchester City στις 10 Μαρτίου για την Premier League.

Μεσολαβούν περίπου 4 εβδομάδες μέχρι τη μεγάλη κόντρα των Reds με τους Cityzens στο Anfield, χρόνος που ενδέχεται να αποδειχθεί αρκετός, προκειμένου να μπορέσει ο 25χρονος να ξεπεράσει εκ νέου τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Ο Trent πάντως αναμένεται στο μεσοδιάστημα να απουσιάσει από το ματς του Σαββάτου με τη Brentford, καθώς και από εκείνα με Luton, Southampton και Nottingham Forest για την Premier League και φυσικά από τον τελικό του Carabao Cup με τη Chelsea.

Ο Trent Alexander-Arnold πανηγυρίζει στο Etihad κόντρα στη Manchester City τον Νοέμβριο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com