Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πλησιάζει η επιστροφή του Mo Salah στην ενδεκάδα της Liverpool

Πλησιάζει η επιστροφή του Mo Salah στην ενδεκάδα της Liverpool

Ο Mohamed Salah είναι αυτή τη στιγμή εκτός δράσης με τραυματισμό στον προσαγωγό και συνεχίζει να δημοσιεύει θετικές ενημερώσεις σχετικά με την αποθεραπεία του, καθώς, χωρίς αμφιβολία, πιέζει για να είναι διαθέσιμος για το Σαββατοκύριακο.

Λίγο καιρό μετά την πρόγνωση του τραυματισμού του, η νωρίτερα δυνατή ημερομηνία επιστροφής του Αιγύπτιου λέγεται ότι είναι η επίσκεψη της Burnley το Σάββατο.

Ο Jurgen Klopp άφησε να εννοηθεί ότι αυτό δεν θα συμβεί όταν μίλησε στον Τύπο πριν από το παιχνίδι με την Chelsea, λέγοντας: «Δεν είναι έτοιμος για αυτό το παιχνίδι [με την Chelsea], δεν είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι [με την Arsenal]… και μετά όχι».

Έχει περάσει μία εβδομάδα από τις δηλώσεις του προπονητή και σε αυτό το διάστημα έχουμε δει τον Salah να τρέχει στο προπονητικό κέντρο AXA, εκτός από τα κατορθώματά του στο γυμναστήριο. Και ήταν το τελευταίο που ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram αργά το βράδυ της Δευτέρας, με την ανάρρωσή του να συνεχίζεται κανονικά τόσο στο σπίτι όσο και στο προπονητικό κέντρο.

O Salah είναι υπόδειγμα επαγγελματία και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κάνει όλα τα μικρά πράγματα για να βοηθήσει την επιστροφή του και να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό.

Η Liverpool είδε τους Darwin Nunez, Diogo Jota, Cody Gakpo και Luis Diaz να αναβαθμίζονται κατά την απουσία του – έχουν συνδυάσει 11 γκολ και επτά ασίστ από τότε που έφυγε για την AFCON – και η ήττα από την Arsenal ήταν η πρώτη φορά που ο Salah έλειψε πάρα πολύ.

Παρά την απουσία του τελευταίου μήνα, ο 31χρονος εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Premier League (14) και να έχει τις περισσότερες ασίστ στην τρίτη θέση (οκτώ).

Ο Klopp δεν θα είναι πρόθυμος να επισπεύσει πρόωρα την επιστροφή του Salah, ειδικά αν ο Dominik Szoboszlai χάσει τέσσερις εβδομάδες με επανεμφάνιση του τραυματισμού του στους προσαγωγούς, όπως αναφέρει ουγγρικό δημοσίευμα.

Αν και το παιχνίδι με την Burnley, είναι νωρίς παρά τις προσπάθειες του Salah, τότε η πιθανή ημερομηνία επιστροφής του θα είναι το μεσημεριανό ταξίδι στην Brentford στις 17 Φεβρουαρίου.

Πλησιάζει η επιστροφή του Mo Salah στην ενδεκάδα της Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com