Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έως και 4 εβδομάδες εκτός με νέο τραυματισμό ο Szoboszlai

Έως και 4 εβδομάδες εκτός με νέο τραυματισμό ο Szoboszlai

Ο Dominik Szoboszlai θα μπορούσε να χάσει έναν ακόμη μήνα, μετά από μια επανάληψη του τραυματισμού του που υπέστη νωρίτερα φέτος.

Ο Νο. 8 της Liverpool απουσίαζε από την αποστολή της αγωνιστικής που πέρασε στην ήττα από την Arsenal το Σαββατοκύριακο, λίγες μέρες μετά την επιστροφή του στην αρχική ενδεκάδα κόντρα στην Chelsea. Ο μέσος είχε χάσει τέσσερα παιχνίδια λόγω ενός τραυματισμού του οπίσθιου μηριαίου που υπέστη κόντρα στη Newcastle United και έκανε την επιστροφή του από τον πάγκο μόνο κόντρα στη Norwich.

Η οπισθοδρόμηση του Szoboszlai είναι σημαντική για τους Reds, καθώς δημοσιεύματα στην Ουγγαρία, σύμφωνα με το Index, αναφέρουν ότι «οι άνθρωποι της Liverpool περιμένουν χρόνο αποθεραπείας τριών έως τεσσάρων εβδομάδων» για τον 23χρονο. Αυτό θα σήμαινε μια επιστροφή στις αρχές Μαρτίου και από τώρα και τότε οι Reds θα παίξουν έξι παιχνίδια – που περιλαμβάνει τον τελικό του Carabao Cup στις 25 Φεβρουαρίου.

Το Index συνεχίζει να αναφέρει: «Αν και ο σύλλογος δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την ακριβή διάγνωση, γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση, αξίζει να υπολογίζουμε σε χρόνο αποθεραπείας περίπου τριών έως τεσσάρων εβδομάδων στην περίπτωση του Szoboszlai».

Ο Szoboszlai έχει παίξει τα όγδοα περισσότερα λεπτά από οποιονδήποτε παίκτη της Liverpool μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν (1.944) και όταν προσθέτεις τις διεθνείς του συμμετοχές στο σύνολο, θα ήταν πάντα στο κατώφλι ενός θέματος φυσικής κατάστασης.

Ωστόσο, ο Ούγγρος ρεπόρτερ Bence Bocsak ισχυρίστηκε από τότε ότι ο τραυματισμός «δεν είναι τόσο κακός όσο αναφέρεται».

Ποια παιχνίδια θα μπορούσε να χάσει ο Szoboszlai; Με ένα χρονοδιάγραμμα τεσσάρων εβδομάδων για την αποθεραπεία, έχοντας πάρει τον τραυματισμό μετά την προπόνηση της Παρασκευής, ο Szoboszlai θα μπορούσε να χάσει τους ακόλουθους αγώνες:

Burnley (H) – Premier League – 10 Φεβρουαρίου
Brentford (A) – Premier League – 17 Φεβρουαρίου
Luton (H) – Premier League – 21 Φεβρουαρίου
Chelsea ???? – Carabao Cup Final – 25 Φεβρουαρίου
Watford/Southampton (H) – FA Cup – 28 Φεβρουαρίου
Nottingham Forest (A) – Premier League – March

Στη χειρότερη περίπτωση, η ελπίδα θα είναι ότι ο Szobozlai θα είναι διαθέσιμος για την επίσκεψη της Man City στις 10 Μαρτίου.

Τι είπε ο Klopp για τον τραυματισμό; Μιλώντας πριν από το ματς με την Arsenal, ο Κlopp είπε: «Ο Dom ένιωσε στην ίδια περιοχή (οπίσθιο μηριαίο), ή σχεδόν σε παρόμοια περιοχή, όπου τραυματίστηκε πριν. Όχι στο παιχνίδι (με την Chelsea), ήταν καλά και μετά λίγο μετά το παιχνίδι, οπότε το ρίξαμε μια ματιά και τώρα δεν υπήρχε περίπτωση να εμπλακεί σε αυτό το παιχνίδι (κόντρα στην Arsenal). Δεν μπορούμε να πάρουμε κανένα ρίσκο. Πρέπει να περιμένουμε περαιτέρω αξιολόγηση, αλλά ήταν σαφές ότι δεν μπορεί να εμπλακεί σήμερα. Αυτό είναι, λίγο πολύ.»

Έως και 4 εβδομάδες εκτός με νέο τραυματισμό ο Szoboszlai
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com