Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παρελθόν & αστυνομία καθόρισαν την ώρα έναρξης του αγώνα με City

Παρελθόν & αστυνομία καθόρισαν την ώρα έναρξης του αγώνα με City

Liverpool και Man City αναμετρούνται τον επόμενο μήνα σε ένα τεράστιο σημασίας παιχνίδι της Premier League και η αναμέτρηση έχει περίεργη ώρα έναρξης. Οι τηλεοπτικές επιλογές για τα παιχνίδια πρωταθλήματος τον Μάρτιο επιβεβαιώθηκαν τελικά το βράδυ της Δευτέρας, με την επίσκεψη της City στο Anfield να είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 3.45μμ (ώρα Ελλάδας).

Το Sky Sports θα δείξει ζωντανά τη σύγκρουση στο Ηνωμένο Βασίλειο στο πλαίσιο της κάλυψης «Super Sunday», η οποία συνήθως μεταδίδει αγώνες στις 14:00 και στις 16:30.

Ωστόσο, έχουν γίνει αλλαγές ώστε το παιχνίδι των Reds να ξεκινήσει 45 λεπτά νωρίτερα, μετά από αίτημα της αστυνομίας του Merseyside, μετά από προηγούμενα περιστατικά τα τελευταία χρόνια. Έχουν πεταχτεί αντικείμενα στο λεωφορείο της ομάδας της City, ενώ χυδαία συνθήματα και βανδαλισμοί που απευθύνονται σε οπαδούς της Liverpool έχουν αμαυρώσει της αναμετρήσεις στο παρελθόν.

Η αστυνομία του Merseyside ακολούθησε τα βήματα της αστυνομίας του Manchester, αφού εξέφρασε ανησυχίες που οδήγησαν στην ανατροπή του αντίστροφου αγώνα από την έναρξη στις 5.30 μ.μ. στις 12.30 μ.μ. (ώρα Αγγλίας) τον Νοέμβριο.

Η αναμέτρηση της Premier League βρίσκεται ανάμεσα στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τόσο της Liverpool όσο και της City, με τον πρώτο αγώνα των Κόκκινων στα νοκ άουτ παιχνίδια του Europa League να διεξάγεται εκτός έδρας στις 7 Μαρτίου.

Αυτό αφήνει ελάχιστο χρόνο για να προετοιμαστεί για έναν αγώνα που πρέπει να κερδηθεί, με τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν επί του παρόντος μόνο δύο βαθμοί στην κορυφή – και τη City να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Οι παίκτες του Jürgen Klopp έχουν κερδίσει τις τρεις από τις έξι τελευταίες αναμετρήσεις πρωταθλήματος στο Anfield και στις 10 Μαρτίου θα πρέπει να κάνουν το τέσσερα στα επτά, αν θέλουν να ενισχύσουν τα πιθανότητες τους για τον φετινό τίτλο.

Παρελθόν & αστυνομία καθόρισαν την ώρα έναρξης του αγώνα με City
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com