Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Paul Tierney ορίστηκε για το ματς με την Chelsea στις 31/1

O Paul Tierney ορίστηκε για το ματς με την Chelsea στις 31/1

Λίγες ημέρες αφότου παρέβλεψε από το VAR μια διεκδίκηση με τις τάπες στον Luis Diaz, ο Paul Tierney ορίστηκε διαιτητής για το επόμενο παιχνίδι της Liverpool με την Chelsea στην Premier League.

Ενώ το τελικό αποτέλεσμα ήταν συντριπτικά θετικό για τη Liverpool, υπήρξαν δύο αμφισβητήσιμες στιγμές κατά τη διάρκεια της νίκης της με 4-0 στο Bournemouth την Κυριακή.

Αρχικά, ο ακραίος επιθετικός των Cherries Justin Kluivert έπεσε πάνω στον Diaz και ανάγκασε τον Virgil van Dijk να διακόψει το παιχνίδι, ενώ αργότερα ο Diogo Jota δεν κέρδισε καθαρό πέναλτι. Αργότερα εξηγήθηκε ότι το μαρκάρισμα του Kluivert θεωρήθηκε «απερίσκεπτο» και όχι «επικίνδυνο», επομένως δικαιολογούσε μόνο κίτρινη κάρτα με το VAR να μην μπορεί να επέμβει.

Δεν δόθηκε καμία εξήγηση για την αγνόηση μίας ξεκάθαρης τρικλοποδιάς στον Jota στην άκρη της περιοχής του πέναλτι, ενώ η αιτιολογία για τη μη αναίρεση του φάουλ στον Diaz επικρίθηκε ευρέως. Δεν υπήρξε καμία έκπληξη όταν προέκυψε ότι ο Tierney ήταν στο VAR για εκείνο το παιχνίδι και τώρα ο 43χρονος θα σφυρίξει το παιχνίδι Liverpool – Chelsea στις 31 Ιανουαρίου.

Έρχεται εν μέσω της συνεχιζόμενης δυσαρέσκειας για τη διαιτησία του – όχι μόνο σε αγώνες της Liverpool – ενώ ο Jurgen Klopp τόνισε τα προβλήματα με τον διαιτητή την περασμένη σεζόν. Ο Tierney ήταν υπεύθυνος στο Stockley Park όταν η Everton και η Aston Villa τραγουδούσαν ομόφωνα «VAR is fucking shit» κατά τη διάρκεια μιας τετράλεπτης καθυστέρησης για τον έλεγχο ενός οφσάιντ νωρίτερα αυτό το μήνα.

Από το Wigan του Manchester, ο Tierney θα σφυρίξει το τρίτο παιχνίδι των Reds στη φετινή Premier League, ενώ μόνο ο Chris Kavanagh (τέσσερα) έχει οριστεί για περισσότερα μέχρι στιγμής. Ο Simon Hooper, ο Anthony Taylor και ο Andy Madley, ο οποίος ήταν υπεύθυνος στο Dean Court την Κυριακή, έχουν επίσης σφυρίξει από τρεις αγώνες της Liverpool ο καθένας.

Ο Madley είναι ο τέταρτος διαιτητής για την αναμέτρηση στο Anfield στο τέλος του μήνα, με τους James Mainwaring και Scott Ledger να εκτελούν τις γραμμές και τον John Brooks στο VAR με βοηθό τον Sian-Massey Ellis.

Τη φετινή σεζόν οι Reds έχουν βρει μπροστά τους τον Paul Tierney στην επικράτηση με 3-0 επί της Brentford στο Anfield και στον εκτός έδρας νικηφόρο αγώνα επί της Burnley με 2-0, ενώ πέρυσι τον είχαν «αντιμετωπίσει» στην εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Crystal Palace, στην ήττα με 1-0 στην έδρα της Nottingham Forest, στο διπλό με 1-3 στο Villa Park επί της Aston Villa, στα δύο παιχνίδια με τη Wolves, νίκη με 2-0 εντός, ήττα με 3-0 εκτός αντίστοιχα, στο εντός έδρας 2-2 με την Arsenal και στη νίκη με 4-3 επί της Tottenham.

Πριν από την επίσκεψη της Chelsea, η Liverpool έχει να επικεντρωθεί σε δύο παιχνίδια κυπέλλου, αρχής γενομένης από τον ημιτελικό του Carabao Cup που θα κριθεί στη Fulham το βράδυ της Τετάρτης.

O Paul Tierney ορίστηκε για το ματς με την Chelsea στις 31/1
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com