Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι λόγοι που η θεραπεία του Salah θα γίνει από γιατρούς της Liverpool

Οι λόγοι που η θεραπεία του Salah θα γίνει από γιατρούς της Liverpool

Ο Mohamed Salah ήρθε αντιμέτωπος με αντιδράσεις επειδή επέστρεψε στη Liverpool για θεραπεία για τον τραυματισμό του, αλλά οι επικριτές του είπαν να «μην αμφισβητήσουν ποτέ την αφοσίωσή του», καθώς εξηγήθηκαν οι λεπτομέρειες του σχεδίου αποθεραπείας του.

Ως αρχηγός και ταλαντούχος παίκτης της χώρας του, ο Salah επωμίζεται μεγάλη πίεση και προσδοκίες και ένας τραυματισμός που τον απομακρύνει από την ομάδα του δεν ήταν ποτέ στα σχέδιά του. Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τις αντιδράσεις που δέχτηκε, αφού τόσο η Liverpool όσο και η Αίγυπτος συμφώνησαν ότι η καλύτερη λύση ήταν να επιστρέψει στον σύλλογο για να ξεκινήσει την αποκατάστασή του.

Οι καλύτερες πιθανότητες του Salah να επιστρέψει στο AFCON βασίζονται στην πρόκριση της Αιγύπτου στον τελικό, εκτός από την ομαλή αποκατάσταση του, αλλά αυτό φαίνεται να μην το καταλαβαίνουν κάποιοι.

Και υπερασπιζόμενος την επιστροφή του Salah, ο βοηθός προπονητή Pep Lijnders φρόντισε να σημειώσει ότι η αφοσίωση του εξτρέμ δεν μπορεί ποτέ να αμφισβητηθεί, καθώς εξήγησε γιατί το σχέδιο ανάκαμψης είναι αυτό που είναι.

«Δεν πρέπει ποτέ να αμφισβητείτε την αφοσίωση του Mo Salah», δήλωσε ο Lijnders στους δημοσιογράφους την Τρίτη.

«Ποτέ δεν συνάντησα κάποιον, παίκτη αλλά και άνθρωπο, που να είναι πιο αφοσιωμένος στη ζωή του επαγγελματία ποδοσφαιριστή.
Ξέρω ότι η χώρα του είναι συντετριμμένη που τον έχασε, ήμασταν συντετριμμένοι όταν μάθαμε ότι τραυματίστηκε. Παίζει το πρώτο παιχνίδι, σκοράρει, δίνει ασίστ, είναι αρχηγός. Τεράστια σημασία, φυσικά.»

«Αλλά ο μόνος λόγος για τον οποίο το ιατρικό μας επιτελείο και το δικό τους ιατρικό επιτελείο αποφάσισαν να επιστρέψει είναι για να του δώσουν την καλύτερη δυνατή ευκαιρία να είναι διαθέσιμος στον τελικό, αν η Αίγυπτος φτάσει στον τελικό. Αυτό για το οποίο είμαι πραγματικά χαρούμενος είναι ότι η ιατρική ομάδα της Αιγύπτου και της Liverpool εργάστηκαν πραγματικά μαζί και πήραν και οι δύο αυτή την απόφαση».

Υπήρξαν πολλοί έπαινοι για τον τρόπο με τον οποίο η Liverpool και η Αίγυπτος συμπεριφέρθηκαν στο θέμα του Salah, επιλέγοντας την καλύτερη πορεία δράσης για τον παίκτη και μόνο για τον παίκτη.

Ο Lijnders πρόσθεσε: «Νομίζω ότι εξαιτίας του πρώτου μηνύματος που βγήκε, ότι θα είναι πιθανώς μόνο λίγες ημέρες, αλλά στη συνέχεια, όταν έκαναν λεπτομερή εξέταση, βγήκε ότι υπάρχει μια κανονική ρήξη στον προσαγωγό του. Αυτό σημαίνει ότι η αναμενόμενη επιστροφή του στο παιχνίδι θα είναι μεταξύ τριών και τεσσάρων εβδομάδων, αν όλα κυλήσουν ομαλά. Ο Μο ξέρει ότι θα πάει ομαλά και θα πάει σωστά, επειδή έτσι αντιμετώπισε το σώμα του πριν.
Αυτό για το οποίο είμαι πραγματικά χαρούμενος είναι ότι η ιατρική ομάδα της Αιγύπτου και της Liverpool συνεργάστηκαν πραγματικά, ήταν σε στενή επαφή και πήραν και οι δύο την απόφαση. Είναι ένα παράδειγμα για το πώς πρέπει να λειτουργεί το διεθνές και το συλλογικό ποδόσφαιρο, για να τίθεται ο παίκτης στο επίκεντρο και όχι ο στόχος όλων. Όλοι μας πήραμε την απόφαση τι είναι καλύτερο γι’ αυτόν. Για εκείνον είναι το καλύτερο να έχει ένα σταθερό περιβάλλον, να γνωρίζει τους ανθρώπους, να έχει τους κατάλληλους ανθρώπους που είναι αφοσιωμένοι και έχουν χρόνο να επικεντρωθούν σε αυτή τη διαδικασία».

Οι λόγοι που η θεραπεία του Salah θα γίνει από γιατρούς της Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com