Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 24/1/2004 Τελευταία Κόκκινα γκολ για Bruno Cheyrou (vid)

Σαν σήμερα: 24/1/2004 Τελευταία Κόκκινα γκολ για Bruno Cheyrou (vid)

Τα τελευταία του γκολ με την famous Red shirt θα σημείωνε σαν σήμερα ο Γάλλος διεθνής μέσος των Κόκκινων Bruno Cheyrou, σε αγώνα για τον 4ο γύρο του F.A. Cup με αντίπαλο την Newcastle Utd.

Τα παιχνίδια των Reds με τους Magpies ήταν πάντα συναρπαστικά και το βράδυ της 24ης Ιανουαρίου, το ξεκίνημα και μόνο του παιχνιδιού, έδινε το μήνυμα για ακόμα ένα τέτοιο!

Μόλις στο 2′ ο Bruno Cheyrou θα εκμεταλλευτεί την ασθενή απόκρουση του Shay Given στο σουτ του Emile Heskey, για να σημειώσει το 1-0. Η χαρά των Κόκκινων κράτησε μόλις δύο λεπτά, αφού ο Laurent Robert εκτέλεσε εκπληκτικά ένα φάουλ από 35 μέτρα περίπου και με την βοήθεια του ανέμου, συν τα φάλτσα, ξεγέλασε τον Jerzy Dudek που δεν μπόρεσε να αποσοβήσει την ισοφάριση.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε ως συνήθως συναρπαστικό με τις δύο πλευρές να χάνουν ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα. Κάτι που έκαναν οι Κόκκινοι στο 61′ όταν ο Captain Fantastic Steven Gerrard έδωσε την ασίστ στον Bruno Cheyrou, για να σημειώσει ο Γάλλος μέσος το τελικό 2-1. Το γκολ αυτό έμελλε να είναι και το τελευταίο του με την Κόκκινη φανέλα, καθώς το καλοκαίρι του 2004 αποχώρησε από το Anfield, για να επιστρέψει στην Γαλλία.

Με την νίκη τους αυτή οι Reds θα περνούσαν στον επόμενο γύρο, όπου θα αντιμετώπιζαν την Portsmouth. Το παιχνίδι στο Anfield εκείνο το απόγευμα Σαββάτου παρακολούθησαν 41.365 θεατές και διαιτητής ήταν το «γνωστός» για τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις του Graham Poll.

Στο παρακάτω link και στο σημείο 54′:43″ μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 24/1/2004 Τελευταία Κόκκινα γκολ για Bruno Cheyrou (vid)
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com