Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστρέφει στο Liverpool ο Mo Salah!

Επιστρέφει στο Liverpool ο Mo Salah!

Ανατροπή δεδομένων με την περίπτωση του Mo Salah, καθώς ο επιθετικός αποχωρεί από την εθνική του ομάδα επιστρέφει άμεσα στο Liverpool, για να συνεχίσει εκεί την αποθεραπεία του, όπως επιβεβαίωσε ο Jürgen Klopp.

Ο 31χρονος υπέστη μυϊκό τραυματισμό στον αγώνα με τη Γκάνα, ο οποίος φαίνεται πως ήταν σοβαρότερος από ότι είχε εκτιμηθεί αρχικά και δεν του επιτρέψει να αγωνιστεί ξανά στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, τουλάχιστον μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, αν βέβαια φτάσει ως εκεί η χώρα του.

“ Αυτό είναι το πλάνο (να επιστρέψει). Δεν γνωρίζω αν έχει παρθεί η οριστική απόφαση, αλλά ναι αυτό είναι το πλάνο μας. ” Είπε σήμερα ο Klopp.

“  Αν δεν μπορεί [να παίξει], όσο καιρό είναι εκτός, νομίζω ότι πιθανώς όλοι βλέπουν ότι είναι λογικό να κάνει την αποθεραπεία μαζί μας – ή με τους ανθρώπους μας. Αυτό είναι το σχέδιο. Αλλά αν αυτό είναι ήδη αποφασισμένο, δεν το ξέρω. ”

[Του μίλησα] αμέσως μετά, σχεδόν το βράδυ που συνέβη. Από τότε είναι σε επαφή με τον γιατρό μας και ο γιατρός μου λέει τα νέα. Νομίζω ότι θα επιστρέψει, αλλά περιμένουμε. ”

Δεν είμαι γιατρός. Αν είναι έτοιμος πριν τον τελικό, τότε ναι πιθανότατα θα επιστρέψει στο AFCONΓιατί όχι; ” Ανέφερε ο Klopp μετά το διπλό της ομάδας του με 0-4 επί της Bournemouth.

Ο τελικός του AFCON θα πραγματοποιηθεί στις 11 Φεβρουαρίου.

Η αγκαλιά του Jürgen Klopp στον Mo Salah μετά το ματς με τη Newcastle.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com