Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ήταν μια άξια νίκη»

Klopp: «Ήταν μια άξια νίκη»

Πολύ ικανοποιημένος έμεινε ο Jürgen Klopp από τη νίκη του συνόλου του επί εκείνου της Bournemouth την Κυριακή, αλλά και από τις εμφανίσεις συγκεκριμένων παικτών.

Ο Γερμανός για τις διαφορές μεταξύ των ημιχρόνων δήλωσε:

“ Στο πρώτο ημίχρονο, επιτρέψτε μου να το πω έτσι, μίλησα μερικές φορές για περιόδους που είχαμε πέντε παιχνίδια σε δεκατρείς ημέρες, τέτοια πράγματα. πραγματικά σκληρό Τώρα είχαμε 11 μέρες άδεια, προπονηθήκαμε πέντε μέρες από αυτές τις 11 μέρες και μας έλειπε ο ρυθμός. Δεν παραπονιέμαι γι’ αυτό, φταίμε εμείς, αλλά είναι πραγματικά δύσκολο, αλλά η άλλη ομάδα είχε την ίδια κατάσταση. Είχαν ρυθμό γιατί είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ένα καλό ξεκίνημα και εμείς είχαμε το αντίθετο από ένα καλό ξεκίνημα. Πιέσαμε τους εαυτούς μας με την πρώτη μπάλα λίγο πολύ. Είχαν κόρνερ, πλάγια, μετά ήμασταν κάπως βιαστικοί. Είχαμε ποδοσφαιρικές στιγμές, ήταν εντάξει χωρίς να δημιουργήσουμε σωστά, αλλά ήταν εντάξει, αλλά όχι αρκετά. ”

“ Στη συνέχεια, παίξαμε μακριές μπαλιές όταν έπρεπε να παίξουμε μεταξύ των γραμμών και το αντίστροφο επίσης. Άρα, δεν ήταν καλό. [Στο] ημίχρονο είχαμε δύο ή τρεις καταστάσεις που μπορούσαμε να δείξουμε στα αγόρια πώς έπρεπε να είναι και βοήθησε λίγο με την αλλαγή θέσης της πρώτης τριάδας. Αλλά σε γενικές γραμμές τους δείξαμε πού είναι οι χώροι όπου μπορούσαμε να παίξουμε και πόσο σημαντικό είναι να πιέσουμε πραγματικά για να κερδίσουμε τη μπάλα πίσω ψηλά. ”

“ Ναι, τώρα το δεύτερο ημίχρονο ήταν το ξεκίνημά μας, είναι το αντίστροφο. Τη στιγμή που βρίσκουμε ρυθμό, είμαστε δυνατοί, πρέπει να πω, ότι φαίνεται πολύ, πολύ καλό. Αλλά χωρίς ρυθμό μάλλον κανείς δεν είναι δυνατός. Πρέπει να ξεκινήσουμε καλύτερα τα παιχνίδια, αλλά ούτως ή άλλως είναι περίπου 98 λεπτά… το σημαντικό είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια στο τέλος. Όσο μένουμε στο παιχνίδι, σχεδόν όλα όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι επιτρέπονται. Δεν χρειάζεται να παίξουμε για 98 λεπτά [σε ένα] απολύτως κορυφαίο επίπεδο. Είναι αρκετά σπάνιο. Σήμερα βήμα-βήμα βρήκαμε τον τρόπο στο παιχνίδι και κερδίσαμε. ”

Για την απόδοση του Mac Allister στο πρώτο μέρος:

“ Σας ευχαριστώ που το αναφέρατε. Μερικές φορές ο κόσμος το ξεχνά αυτό γιατί στο δεύτερο ημίχρονο πετύχαμε τα γκολ. Απολύτως εξαιρετική απόδοση, πρέπει να πω. Είμαι πολύ χαρούμενος για εμάς, προφανώς, αλλά και για εκείνον, είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, επιτρέψτε μου να το πω έτσι. Η άμυνα έκανε καλή δουλειά και επιθετικά είναι ούτως ή άλλως ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς, ήταν ήρεμος στην μπάλα, όλα τα καλά πράγματα στο πρώτο ημίχρονο είχαν ήδη συμβεί μαζί του. Ναι, είμαι πραγματικά χαρούμενος. ”

Για το ντεμπούτο του Bradley στην Premier League:

“ Πραγματικά, πολύ καλό. Πολύ εντυπωσιακό. Μπορώ να πω ακριβώς το ίδιο, ένα υπέροχο παιδί, ένας πραγματικά εργατικός και καλός ποδοσφαιριστής. Είναι αμυντικός αλλά μπορεί και να επιτεθεί. Θα μπορούσε να είχε σκοράρει, μάλλον θα έπρεπε να είχε σκοράρει μια κεφαλιά. Το ξέχασα. Όχι, θα έπρεπε να είχε σκοράρει σε αυτή την κατάσταση. Αλλά ούτως ή άλλως ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και για το πρώτο, ναι, μερικές φορές πρέπει να ξεχάσεις το πρώτο σου παιχνίδι γιατί είναι απλώς το πρώτο σου, αλλά όχι δεν θα έπρεπε για εκείνον, αυτό είναι μια καλή αρχή. ” Είπε ο Klopp.

“ Στην κατάσταση που βρισκόμαστε χωρίς τον Mo, για παράδειγμα, πρέπει να βρούμε έναν τρόπο. Έχουμε παίκτες που μπορούν να παίξουν [στο] δεξί άκρο, και μπορούν όλοι να παίξουν [στο] δεξί, αλλά ποια είναι η καλύτερη θέση; Και πώς ρυθμίζουμε τα υπόλοιπα; Ο Darwin προφανώς μπορεί να παίξει [στο] αριστερό άκρο, το έκανε [αυτό] πριν. Γενικά ήμασταν πολύ στατικοί στο πρώτο ημίχρονο. ”

“ Στην αριστερή πτέρυγα επίσης, ο Darwin παίζει εκεί, ο Joe [Gomez] είναι λίγο πιο πισώ, προστατεύει εκεί, περιμένει πάρα πολύ για μεγάλες μπάλες πίσω, δεν ασχοληθήκαμε αρκετά με τις στιγμές κατοχής. Ο Lucho δυσκολεύτηκε ελαφρώς στη δεξιά πτέρυγα και ο Diogo έκανε ένα καλό παιχνίδι, νομίζω, αλλά δεν είχαμε πολλές στιγμές εκεί για να είμαι ειλικρινής. ”

“ Έτσι, έπρεπε να πάρουμε μια απόφαση [να] φέρουμε τον Darwin στη θέση του και να φέρουμε τον Lucho στη θέση του και να ζητήσουμε από τον Diogo να κάνει τη δουλειά εκεί. Ο Diogo είναι, όπως είπα, μπορούν όλοι να παίξουν [στο] δεξί άκρο, και το έκανε πριν, αλλά πάνω από αυτό [είναι] ένας πολύ έξυπνος παίκτης, αλλά γενικά μόλις αρχίσαμε να παίζουμε καλύτερα [στην] μεσαία γραμμή, πήγαμε καλύτερα. ”

“ Ήμασταν πιο δυνατοί από το πρώτο ημίχρονο και αυτό ήταν το πρώτο βήμα. Στο τέλος ήταν μια σούπερ άξια νίκη, κάτι που δεν φαινόταν στο πρώτο μέρος. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

Όσο για τις ενοχλήσεις του Curtis Jones πρόσθεσε:

“ Ελπίζουμε όλοι να μην έχει κάτι και ο Curtis επίσης. Το ένιωσε λίγο. Την περασμένη εβδομάδα είχε ήδη μια ενόχληση, αλλά μετά δεν υπήρχε τίποτα. Ο Curtis είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης και σκέφτηκε, «Είναι 3-0, γιατί να το ρισκάρω;» Ελπίζω να ήταν ακριβώς έτσι. ”

Οι Reds με τέσσερα γκολ πέρασαν από το Bournemouth.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com