Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άλωσε με τεσσάρα ενός ημιχρόνου το Vitality!

Άλωσε με τεσσάρα ενός ημιχρόνου το Vitality!

Σταθερά στην κορυφή της Premier League και πλέον στο +5 η Liverpool! Οι Reds πέρασαν για δεύτερη φορά φέτος από την έδρα της Bournemouth, αυτή τη φορά με 0-4, συνεχίζοντας με νίκη μετά τη 10ημερη διακοπή.

Σκόρερ για τους Reds οι Darwin Nunez και Diogo Jota.

Η ομάδα του Klopp βρίσκεται στο +5 από τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου, με μόνο την Manchester City να έχει ένα ματς λιγότερο.

Α’ Ημίχρονο: Με δύο αλλαγές από την αναμέτρηση με τη Fulham και τον Conor Bradley να παραμένει το δεξί άκρο της άμυνας ξεκίνησαν οι Reds στο Vitality.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο ματς στο 7’, με τον Alisson να έχει απάντηση και τους Reds να ανεβάζουν με σιγά σιγά τον ρυθμό τους, με τον Mac Allister να δοκιμάζει από μακριά τα πόδια του στο 19’, χωρίς να βρει στόχο και την προσπάθεια του Nunez στο 25’ να καταλήγει στον Neto.

Στο 34ο λεπτό ήταν η σειρά του Diaz να σουτάρει από μακριά, με τον Neto να μπλοκάρει σταθερά.

Ένα μέτριο πρώτο μέρος για τις δύο ομάδες, το οποίο ολοκληρώθηκε με ένα απειλητικό γύρισμα του Kluivert από πλευράς Bournemouth στο 44’, με την μπάλα να περνά δίχως να την βρει κανένας.

Β’ Ημίχρονο: Η επανάληψη ξεκίνησε τελείως διαφορετικά, με τη Liverpool να αλλάζει αμέσως σωστά και γρήγορα τη μπάλα, με τον Jones να βρίσκει τον Jota και εκείνος να δίνει την τελική πάσα για τον Darwin Nunez, για να τελειώσει εκείνος με μια επαφή τη φάση για το 0-1 στο 49’!

Οι Cherries λίγο έλειψε να απαντήσουν σχεδόν άμεσα, με σουτ του Kluivert, το οποίο κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Στο 53ο λεπτό η ομάδα του Klopp πλησίασε σε δεύτερο γκολ, όταν ο Bradley πήρε την κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Nunez, ο οποίος είχε σουτ και ένα λεπτό αργότερα.

Οι πρώτες αλλαγές από τους Reds έγιναν στο 64’, με τους Gakpo και Gravenberch να αντικαθιστούν τους Elliott και Diaz.

Στο 70’ ήρθε η στιγμή να γίνει ο Jota εκτελεστής, από πασέρ, με τον Gakpo να του μοιράζει ιδανικά τη μπάλα προς τα δεξιά και τον Πορτογάλο με το δεξί να εκτελεί τον Neto για το 0-2!

Δέκα λεπτά αργότερα, οι Reds έβαλαν διαστάσεις θριάμβου στο διπλό τους, όταν ο Bradley σέντραρε από τα δεξιά προς τον Jota, εκείνος βρήκε αέρα με την πρώτη του προσπάθεια, αλλά με τη δεύτερη σκόραρε ξανά με το δεξί για το 0-3!

Λίγες στιγμές μετά το τρίτο γκολ, οι Owen Beck και Bobby Clark πέρασαν αντί των Jones και Bradley.

Οι Cherries είχαν την ευκαιρία να πετύχουν ένα γκολ με τον Brooks στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας, με το πλασέ του να φεύγει όμως άουτ.

Οι Reds δεν θέλησαν ωστόσο να κατεβάσουν ρυθμούς ενόψει Τετάρτης και στο 93’ σημείωσαν και τέταρτο τέρμα, όταν ο Gomez σέντραρε από τα δεξιά και ο Nunez με προβολή έγραψε το 0-4!

Liverpool: Alisson; Bradley (Beck 83′), Konate, Van Dijk, Gomez; Mac Allister, Elliott (Gravenberch 64′), Jones (Clark 83′); Diaz (Gakpo 64′), Nunez, Jota (Gordon 90+4′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στη Fulham για το Carabao Cup.

Ο Darwin Nunez ανοίγει το σκορ για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com