Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Joe Cole εξηγεί γιατί μετάνιωσε τη μεταγραφή του στη Liverpool

O Joe Cole εξηγεί γιατί μετάνιωσε τη μεταγραφή του στη Liverpool

Στο podcast του John Obi Mikel βρέθηκε πρόσφατα ο Joe Cole, όπου και έκανε μία αναδρομή στην καριέρα του, μικρό μέρος της οποίας πέρασε στη Liverpool.

Ο Άγγλος πρώην μέσος βρέθηκε στο Anfield το καλοκαίρι του 2010, όντας μία από τις λίγες μεταγραφές του Roy Hodgson, έχοντας προηγουμένως υποστεί έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και έχοντας δει τη σταδιοδρομία του στην αγαπημένη του Chelsea να παίρνει την κάτω βόλτα.

Στους Reds μεταγράφηκε ευελπιστώντας να ανακόψει την καθοδική πορεία της καριέρας του, μία επιλογή την οποία μετάνιωσε εκ των υστέρων, όπως δήλωσε στο ‘Obi One’ podcast:

«Είχα να επιλέξω μεταξύ Liverpool και Tottenham, καθώς η Arsenal είχε αποσυρθεί και δε μπορούσα να πάω στους Spurs. Ήταν αδύνατον.»

«Θα είχε νόημα. Ο Harry Redknapp ήταν ο προπονητής, είχαν καλή ομάδα, οι μισοί μου φίλοι είναι Tottenham, ζούσα στο Λονδίνο. Δε μπορούσα να το κάνω όμως.»

«Η κόρη μου είχε μόλις γεννηθεί και η Liverpool είναι ένας σπουδαίος σύλλογος. Δεν πήγαν καλά τα πράγματα για μένα εκεί, όμως είναι ένας φανταστικός σύλλογος, ένας παγκόσμιος οργανισμός.»

«Αν όμως είχα ξανά το χρόνο να το σκεφτώ, θα έλεγα ‘όχι, πρέπει να περιμένεις’. Και θα είχα πάει στο εξωτερικό, κάπου με θερμό κλίμα, γιατί το να παίζω στη ζέστη βοήθησε το γόνατό μου.»

«Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα είχα πάει στο εξωτερικό, κάπου ζεστά, ίσως στην Ισπανία ή κάπου στη νότια Ιταλία. Έτσι, θα ήμουν σε θέση να παίξω για λίγο περισσότερο στο υψηλότερο επίπεδο.»

O Joe Cole εν δράσει με τη φανέλα της Liverpool.
O Joe Cole εν δράσει με τη φανέλα της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com