Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Villa, Emery και Elliott

Ο Klopp για Villa, Emery και Elliott

Ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου του προτελευταίου αγώνα της σεζόν με αντίπαλο την Aston Villa το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Γερμανός προπονητής ρωτήθηκε για την Dortmund που θα είναι στο Wembley:

“ Θα το παρακολουθήσω ως φίλαθλος και όχι ως σχολιαστής. Δεν μπορείς να χάσεις έναν τελικό του Champions League. Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. ”

Για τη νίκη στο Villa Park τη σεζόν του πρωταθλήματος:

“ Πραγματικά ιδιαίτερο παιχνίδι όταν κερδίσαμε 2-1. Είχαμε μια μικρή κατάσταση στα αποδυτήρια. Θα μπορούσαμε να ηρεμήσουμε και να γυρίσουμε το παιχνίδι. Το γυρίσαμε με δύο πραγματικά ξεχωριστά γκολ. Το θέλαμε πολύ. Ένα πολύ σημαντικό. ”

“ Υπήρξε μια μικρή διαμάχη μεταξύ δύο παικτών. Αλλά δεν θα έχετε τα ονόματα από εμένα! Ήταν μια μικρή κατάσταση. Αυτή η ομάδα παικτών είναι πραγματικά ξεχωριστή. Τα πράγματα μπορούν να συμβούν όταν δουλεύετε μαζί. Είναι φυσιολογικό και πέτυχε. ”

Για την Aston Villa είπε:

“ Τους είδα να παίζουν χθες το βράδυ, ταξίδεψαν πίσω σήμερα. Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της Villa για τη σεζόν. Θέλουν ένα καλό τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μετά από μια καλή σεζόν. Λίγο πολύ στο Champions League. Ο Unai κάνει καλή δουλειά. ”

Για τον Unai Emery πρόσθεσε: 

“ Τον ξέρω τόσο πολύ καιρό, νομίζω ότι όταν τον συνάντησα για πρώτη φορά που ήταν στη Μόσχα, είμαι σίγουρος ότι εκείνη την εποχή ήταν στη Ρωσία. Αυτό ήταν πολύ καιρό πριν και είχε πάντα μια ξεκάθαρη ιδέα. ”

“ Είναι απίστευτος. Είναι ένας από τους καλύτερους που έχουμε στη δουλειά. Κάποιοι σύλλογοι δεν ήταν έτοιμοι να περιμένουν. Τον ξέρω τόσο καιρό. Πάντα είχε ξεκάθαρη ιδέα. Κέρδισε πολλές φορές με τη Sevilla. Πραγματικά ήταν δύσκολο να το κάνει με τη Villarreal. Οργανώνει πολύ καλά την ομάδα του. Η δουλειά που κάνει είναι απίστευτη. Όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να προκριθείς στο Champions League. Απολύτως εξαιρετικός. ”

Για τη μάχη του τίτλου:

“ Δεν είναι το νούμερο ένα κάθε πρωί στη λίστα προτεραιότητας μου. Όλοι μπορούμε να διαβάσουμε τον πίνακα. Περιμένουμε να χάσουν; Η City έχει τρία παιχνίδια. Δύσκολο να το δεις. Η Arsenal έχει δύο παιχνίδια. Δύσκολο να χάσουν. Παίζουν και οι δύο πριν από εμάς. Ας μιλήσουμε τη Δευτέρα αν χάσουν και οι δύο. ”

Για τον κίνδυνο τιμωρίας με ακόμη μια κίτρινη: 

“ Το ξέρω πολύ καιρό. Πήρα μόνο δύο κίτρινες κάρτες! Έχω γίνει πιο ήρεμος με τα χρόνια. Δεν χρειάζεται να είμαι στη γραμμή, αλλά θα ήταν ωραίο. Θα προσπαθήσω απολύτως τα πάντα για να συμμετέχω σε συζητήσεις με τους διαιτητές! ” Είπε ο Klopp.

Για το event στο τέλος του μήνα για το αντίο του:

“ Πέρασα πολλά τέτοια βράδια. Δεν είναι ούτε δική μου ιδέα ούτε συμμετέχω στην οργάνωση. Δεν έχω ιδέα τι θα συμβεί εκείνο το βράδυ. Είπα ό,τι μου ζητήσουν οι άνθρωποι να το κάνω από αυτή την προοπτική, θα το κάνω. Το κάνω να συμβεί. Δεν υπάρχει πρόβλημα να έρθει μια εβδομάδα μετά το τέλος της σεζόν. Αν το θέλει ο κόσμος, θα είμαι εδώ. Θα είναι καλό, το ελπίζω. Καμία πίεση στους ανθρώπους που το οργανώνουν. ”

Για την επιστροφή στις νίκες με τους Spurs:

“ Για 70 λεπτά μου άρεσε πολύ. Το χρειαζόμασταν, το θέλαμε, αυτό που ήθελε να δει ο κόσμος. Μιλήσαμε γιατί δεν τα είχαμε καταφέρει τις τρεις ή τέσσερις εβδομάδες πριν. Είναι μια σεζόν που είμαστε η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα; Κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι κόντρα στη City και δεν το κερδίσαμε. Αλλά είναι ωραίο να το βλέπεις απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Βγάλαμε το πόδι μας από το γκάζι και οι Spurs επέστρεψαν στο παιχνίδι. Δεν ανησυχούσα, ξέρω ότι τα παιδιά μπορούν να παίξουν αυτό το ποδόσφαιρο. Το χάρηκα πολύ. ”

Για την εμφάνιση των Elliott και Gakpo:

“ Εξαιρετικό παιχνίδι και από τους δύο (Gakpo και Elliott). Αν μετανιώνω λίγο για κάτι είναι ότι ο Harvey δεν έπαιξε περισσότερο ίσως. Πολύ ωραίο που μπορούσε να το δείξει. Ο Cody ήξερε για λίγο ότι δεν ήταν στην καλύτερή του στιγμή. Είχαμε μια κουβέντα και τον βοήθησε πολύ. Πώς μπορώ να έχω μια απάντηση για μια κατάσταση αν δεν καταλαβαίνω; Ίσως πήρε πολύ χρόνο. Αλλά μετά τη συζήτηση μας, ανέβηκε πραγματικά. Έξυπνος, γεμάτος αυτοπεποίθηση, σωματική δύναμη. ”

Για τις πιθανότητες του Elliott να βρεθεί στο EURO:

“ Αν θα βοηθούσε τον Harvey, αυτό που λέω, θα το έλεγα. Αλλά θα ξεκινούσε μια συζήτηση δημόσια. Αν θέλει να τον διαλέξει ο Southgate, έχει όλα όσα χρειάζεται. Αλλά δεν θα είμαι μέρος αυτής της συζήτησης. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

Πως βλέπει το μέλλον του Darwin Nunez:

“ Δεν υπάρχει καμία εικασία. Αυτό πρέπει να είναι εκτός του συλλόγου. Δεν ασχολούμαι πια με αυτό, είναι απλώς η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος που έχασε αυτή την ευκαιρία. Ήταν άτυχος σε τόσες καταστάσεις. Κάνει τα πάντα σωστά και η μπάλα δεν μπαίνει μέσα. Αυτό είναι πραγματικά. Δεν υπάρχουν εναλλακτικές από το να το περάσεις αυτό. ”

Ο Harvey Elliott σκόραρε με υπέροχο τρόπο την Κυριακή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com