Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carvalho: «Ήταν λάθος ο τρόπος μου με την Εθνική Πορτογαλίας»

Carvalho: «Ήταν λάθος ο τρόπος μου με την Εθνική Πορτογαλίας»

Ο Fabio Carvalho παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την απόσυρσή του από τις διεθνείς υποχρεώσεις του 2022, αλλά ξεκαθάρισε ποια χώρα επιθυμεί να εκπροσωπήσει.

Ήταν Νοέμβριος του 2022, όπου ο Fabio Carvalho αποσύρθηκε από τις διεθνείς υποχρεώσεις με την Portugal U21 μέσω γραπτού μηνύματος, αφήνοντας τον προπονητή Rui Jorge «απογοητευμένο» από τη συμπεριφορά του.

Από τότε δεν έχει παίξει καθόλου διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά σε συνέντευξή του στην Echo, ο Carvalho αναγνώρισε το λάθος του και υποσχέθηκε πίστη στην Πορτογαλία.

Ο Carvalho εξήγησε: «Υπήρξε μια μικρή αναποδιά με την Ομοσπονδία της Πορτογαλίας, μια μικρή παρεξήγηση ας πούμε. Ήταν δικό μου λάθος. Υπήρχαν και άλλοι παράγοντες, αλλά νομίζω ότι ο τρόπος που χειρίστηκα την κατάσταση επειδή είχα ένα οικογενειακό θέμα, δεν ήταν ο καλύτερος. Αλλά ακόμα μαθαίνω και έμαθα από το λάθος μου.
Θέλω να παίξω για την Πορτογαλία. Προφανώς έχω παίξει για την Αγγλία, αλλά δεν έχω βρετανικό διαβατήριο για να παίξω σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις ή στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Νομίζω λοιπόν ότι αυτή η πόρτα έχει κλείσει, αν θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας.
Αλλά είμαι Πορτογάλος και θέλω να παίξω για την Πορτογαλία. Αν με καλέσουν, θα είμαι πρόθυμος να τους εκπροσωπήσω».

Ο 21χρονος είναι γεννημένος στην Πορτογαλία, αλλά εκπροσώπησε την Αγγλία από το επίπεδο U15 έως το U18, αν και η απόφασή του είναι ξεκάθαρη και μόνο ο χρόνος θα δείξει αν θα κερδίσει μια κλήση.

Ο Carvalho θα επιστρέψει στη Liverpool αυτό το καλοκαίρι για την έναρξη της προετοιμασίας και θα έχει έναν νέο προπονητή για να εντυπωσιάσει μετά από δύο δανεισμούς το 2023/24. Το πρώτο μισό της περιόδου πέρασε στη Leipzig, η οποία αποδείχθηκε απογοητευτική, πριν ακολουθήσει ένα επιτυχημένο πέρασμα από τη Hull, όπου είχε 20 συμμετοχές, σημείωσε εννέα γκολ και έδωσε δύο ασίστ.

Πρόσφατα δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος για το μέλλον. Δεν ήταν σπουδαίο μέχρι στιγμής, αλλά κατά κάποιο τρόπο, αυτό είναι καλό, ανάλογα με το πώς το βλέπεις. Μπορεί μόνο να γίνει καλύτερο».

Carvalho: «Ήταν λάθος ο τρόπος μου με την Εθνική Πορτογαλίας»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com