Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέος τεχνικός διευθυντής της FSG ο Julian Ward!

Νέος τεχνικός διευθυντής της FSG ο Julian Ward!

Ακόμη μια επιστροφή για την FSG και κατά συνέπεια για τη Liverpool, αφού οι διοικούντες των Reds ήρθαν σε συμφωνία με τον Julian Ward, ώστε να αποτελέσει εκείνος τον νέο τεχνικό διευθυντή των ποδοσφαιρικών επιχειρήσεων τους.

Ο Ward πείστηκε από τον Michael Edwards να επιστρέψει  ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του για να κάνει ένα διάλειμμα από το ποδόσφαιρο.

Ο Edwards, ο οποίος ανέλαβε το ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου ποδοσφαίρου της FSG τον Μάρτιο για να επιβλέπει την μετά Klopp, διόρισε επίσης τον Pedro Marques ως διευθυντή ανάπτυξης ποδοσφαίρου.

Ο Ward θα είναι επιφορτισμένος με την επίβλεψη της ανάπτυξης παικτών σε όλες τις ποδοσφαιρικές λειτουργίες της FSG. Το ευρύ φάσμα των αρμοδιοτήτων του θα περιλαμβάνει την επίβλεψη της ακαδημίας της Liverpool, τους δανεισμούς, τις στρατηγικές ανάπτυξης παικτών σε ευρεία κλίμακα και την ίδρυση του νέου τμήματος ποδοσφαιρικής καινοτομίας της FSG.

Ο Julian Ward επεκτείνεται επίσης στη διαχείριση των ποδοσφαιρικών λειτουργιών σε οποιονδήποτε σύλλογο προστίθεται στην FSG, καθώς οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα μοντέλο πολλαπλών συλλόγων.

Ο ρόλος του Richard Hughes θα τον δει να επιβλέπει την προπόνηση, τις διαπραγματεύσεις, τις ιατρικές και αθλητικές επιστήμες, μαζί με τη διοίκηση και τη διαχείριση εγκαταστάσεων στο Kirkby.

Ο Hughes και ο Ward, που θα αναφέρονται και οι δύο στον Edwards, θα επιφορτιστούν με τη διασφάλιση ότι οι απόφοιτοι ακαδημιών και οι νέοι παίκτες που αποκτήθηκαν από όλο τον κόσμο παραμένουν ζωτικής σημασίας και πηγή ταλέντων για την πρώτη ομάδα.

Ο Marques, ο οποίος θα αναφέρεται στον Ward, θεωρείται από τον Edwards ως κορυφαίος στον κλάδο στην ανάπτυξη παικτών, στα μονοπάτια σταδιοδρομίας, στις μεθοδολογίες προπονητικής και στην ανάλυση απόδοσης.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί για τη Sporting CP, τη Manchester City, το City Football Group και, πιο πρόσφατα, την Benfica, όπου ήταν τεχνικός διευθυντής.

Ο ρόλος του Marques περιελάμβανε την επίβλεψη της ανάπτυξης νέων παικτών και τη μετάβασή τους στο ποδόσφαιρο της πρώτης ομάδας, οδηγώντας στην πρόσληψη προπονητών και επίβλεψη μιας δομής νέων που αποτελείται από 39 ομάδες και περίπου 600 παίκτες.

Ο Julian Ward επιστρέφει στην FSG.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com