Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προπονητής της Liverpool ο Sven-Goran Eriksson για μία φορά!

Προπονητής της Liverpool ο Sven-Goran Eriksson για μία φορά!

Μετά την αποκάλυψη του Sven-Goran Eriksson ότι «πάντα επιθυμούσε να γίνει προπονητής της Liverpool», ο σύλλογος βρίσκεται σε συζητήσεις για μια εφάπαξ εμφάνιση.

Ο πρώην προπονητής της Αγγλίας Eriksson μετέφερε θλιβερά νέα αυτή την εβδομάδα, καθώς αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο σε τελικό στάδιο και έχει «στην καλύτερη περίπτωση ένα χρόνο» ζωής.

Σκεπτόμενος τη ζωή του σε συνέντευξή του στο Sky News, ο 75χρονος παραδέχτηκε ότι «πάντα ήταν οπαδός της Liverpool» και ότι «πάντα επιθυμούσε να γίνει προπονητής της».

Αυτό προκάλεσε εκκλήσεις προς τον Eriksson να εκπληρώσει μια φιλοδοξία ζωής για τον ίδιο και τον πατέρα του, ο οποίος είναι ακόμη εν ζωή, διορίζοντας τον Σουηδό στον πάγκο για τη φιλανθρωπική αναμέτρηση Liverpool – Ajax τον Μάρτιο.

Οι θρύλοι της Liverpool υποδέχονται τους αντίστοιχους του Ajax για την ενίσχυση του Ιδρύματος LFC στις 23 Μαρτίου, με τους Kenny Dalglish και Ian Rush να έχουν αναλάβει τον πάγκο των Κόκκινων.

Αλλά όπως επιβεβαίωσε ο Robbie Fowler την Κυριακή, το «τηλεφώνημα έχει γίνει» για να συμμετάσχει και ο Eriksson. Ο Fowler απαντούσε στον πρώην φυσιοθεραπευτή του συλλόγου Andy Renshaw και στον συνάδελφο θρύλο Luis Garcia, ο οποίος πρώτος παραδέχτηκε ότι «υπάρχει ακόμα μια πιθανότητα».

Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με το ποιος θα αγωνιστεί με τη Liverpool στην τελευταία φιλανθρωπική αναμέτρηση, αλλά οι Fowler και Garcia αναμένεται να συμμετάσχουν.

Θα ήταν συγκινητικό να δούμε τον Eriksson να συμπεριλαμβάνεται με κάποια ιδιότητα, και σίγουρα θα ήταν ταιριαστό με την περίσταση για την υποστήριξη του Ιδρύματος LFC. Πέρυσι, η Liverpool ανακοίνωσε ότι τα δύο παιχνίδια θρύλων εναντίον της Man United και της Celtic στο Anfield την περασμένη σεζόν συγκέντρωσαν συνολικά 1,45 εκατομμύρια λίρες για τη φιλανθρωπική οργάνωση του συλλόγου.

Προπονητής της Liverpool ο Sven-Goran Eriksson για μία φορά!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com