Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μετάνιωσε ο Zamora που απέρριψε την πρόταση Κόκκινων & Gerrard

Μετάνιωσε ο Zamora που απέρριψε την πρόταση Κόκκινων & Gerrard

Ο βετεράνος επιθετικός της Premier League Bobby Zamora, παραδέχθηκε ότι μετάνιωσε γιατί απέρριψε την πρόταση της Liverpool και ενώ ο Steven Gerrard τον πίεσε για να την αποδεχθεί.

Ήταν γνωστή η δύναμη της πειθούς του Gerrard προκειμένου να δελεάσει κάποιους παίκτες προκειμένου να παίξουν μαζί του στο Anfield, η οποία σε κάποιες περιπτώσεις αποδείχθηκε επιτυχής.

Ο Bobby Zamora λοιπόν, πρώην επιθετικός της West Ham, παραδέχθηκε πως ήταν ένας από εκείνους που ο πρώην αρχηγός της Liverpool προσπάθησε να τον πείσει για την μετακίνηση του στο Anfield και δηλώνει μετανιωμένος που δεν άκουσε τη συμβουλή του Gerrard σύμφωνα με την οποία θα είχε μπροστά του «5 χρόνια αγωνιστικής συμμετοχής» στην επίθεση των Κόκκινων.

Μιλώντας στο “Under the Cosh” podcast, ο Zamora δήλωσε: «Θα έπρεπε να είχα πάει στη Liverpool από την Fulham. Ο Roy(Hodgson) είχε πάει στη Liverpool. Οπότε έκαναν την προσφορά τους. Το ίδιο και η Tottenham.»

«Θυμάμαι μόλις είχα παίξει στον πρώτο μου αγώνα για την Εθνική Αγγλίας και είχα μπει στο ασανσέρ με τον καλύτερο φίλο μου, όταν ξαφνικά ο Stevie G μου λέει ‘φίλε ήσουν εκπληκτικός σήμερα. Θα ήθελες να έρθεις στη Liverpool;’»

«Εγώ του απάντησα, ναι, ναι, γιατί όχι; Και εκείνος μου είπε, ‘εντάξει ,θα μιλήσω στον Roy’».

«Είχα όμως τα κορίτσια μου. Και ο Mark Hughes μου έλεγε, θα είσαι ο άνθρωπος-κλειδί για την ομάδα, σε χρειάζομαι και θα σου δώσουμε νέο συμβόλαιο. Δεν ξέρω γιατί, αλλά τελικά του είπα, ναι εντάξει.»
«Θα είχα σίγουρα μπροστά μου 5 χρόνια καριέρας στη Liverpool αν πήγαινα εκεί.»
ολοκλήρωσε.

Ο Zamora πραγματοποίησε τελικά 252 εμφανίσεις στην Premier League, είχε δύο συμμετοχές στην Εθνική Αγγλίας και οι δύο σε φιλικά υπό την τεχνική ηγεσία του Fabio Capello. Σκόραρε δύο φορές εναντίον της Liverpool, αντιμετωπίζοντας συνολικά 17 φορές τους Κόκκινους σε όλους τους θεσμούς.

Ο Gerrard καταλάβαινε βέβαια την ποιότητα των παικτών είτε ήταν συμπαίκτες του είτε αντίπαλοι του, αλλά ο ισχυρισμός του Zamora μάλλον θα πρέπει να θεωρηθεί τολμηρός όσο αφορά το ‘σίγουρο’ μέλλον του στην επίθεση των Κόκκινων, αν λάβουμε υπόψη ότι το 2011 αλλά και το 2013 κατέφτασαν στην ομάδα οι Luis Suarez και Daniel Sturridge.

Μετάνιωσε ο Zamora που απέρριψε την πρόταση Κόκκινων & Gerrard
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com