Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανέτοιμο κρίνει τον Calvin Ramsay o προπονητής της Preston

Ανέτοιμο κρίνει τον Calvin Ramsay o προπονητής της Preston

O Calvin Ramsay.

Οι προσδοκίες για την πορεία που θα είχε η καριέρα του Calvin Ramsay όταν μεταγράφηκε από την Aberdeen στη Liverpool εξακολουθούν να μην εκπληρώνονται.

Ο 20χρονος δεξιός αμυντικός αγωνίζεται ως δανεικός στην Preston φέτος, σε συνέχεια της αναιμικής περσινής παρουσίας του στη Liverpool, η οποία σημαδεύτηκε από τους τραυματισμούς του σε πλάτη και γόνατο και περιόρισε την παρουσία του με την πρώτη ομάδα σε μόλις δύο συμμετοχές.

Ο Σκοτσέζος παραχωρήθηκε για φέτος στον σύλλογο της Championship, με την ελπίδα να μπορέσει από το καλοκαίρι να προσφέρει το πολυαναμενόμενο βάθος στο δεξί άκρο της άμυνας της Liverpool, ωστόσο τα έχει βρει σκούρα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ο νεαρός φέτος υπέστη νέο τραυματισμό λίγο πριν την έναρξη της σεζόν, και σε συνδυασμό με την πρόσφατη διάγνωσή του με covid, έχει μόλις δύο επίσημες συμμετοχές.

Πλέον μπορεί ο Calvin να έχει αφήσει πίσω του τα παραπάνω προβλήματα, ωστόσο ο προπονητής της Preston, Ryan Lowe, δεν τον κρίνει ακόμα έτοιμο για την πρώτη ομάδα, όπως άφησε να εννοηθεί σε δηλώσεις του στη Lancashire Post:

«Ο Ramsay είναι υγιής και διαθέσιμος. Είχε covid, οπότε έμεινε εκτός από το παιχνίδι με τη Watford, και το ρόστερ ήταν αυτό που ήταν. Διατηρήσαμε το ρόστερ έτσι όπως θεωρούσαμε ότι έπρεπε να διατηρηθεί, και ο Calvin απλά έμεινε εκτός.»

«Όλοι οι παίκτες πρέπει να θέτουν τους εαυτούς τους σε ετοιμότητα, συμπεριλαμβανομένου του Calvin.»

O Calvin Ramsay ήταν η τρίτη μεταγραφή της Liverpool το καλοκαίρι του 2022.
O Calvin Ramsay ήταν η τρίτη μεταγραφή της Liverpool το καλοκαίρι του 2022.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com