Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Newcastle (preview)

Liverpool – Newcastle (preview)

Πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου και πρώτο ματς του 2024, με τη Liverpool να υποδέχεται την Newcastle στο Anfield το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στις 22:00 το βράδυ ώρα Ελλάδος.

Οι Reds στοχεύοντας να παραμείνουν στην μόνοι κορυφή θέλουν να πετύχουν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους και παράλληλα να κάνουν ποδαρικό με το δεξί στο γήπεδο τους τη νέα χρονιά.

Η Liverpool προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 0-2 επί της Burnley, ενώ η Newcastle γνώρισε ήττα στην έδρα της με 1-3 από την Nottingham Forest και έχασε έδαφος στη διεκδίκηση της πρώτης τετράδας.

Οι Reds θα παραταχθούν με μια ενδεκάδα παρόμοια με εκείνη του Turf Moor, με ορισμένες διαφοροποιήσεις, όπως η επιστροφή του Konate στο κέντρο της άμυνας, αντί του Quansah και η επιστροφή του Szoboszlai στο κέντρο.

Άλλη μια πιθανή αλλαγή που μπορεί να γίνει στη μεσαία γραμμή, είναι του Alexis Mac Allister, οποίος επιστρέφει και δεν αποκλείεται και να πάρει φανέλα βασικού, ενώ στο αρχικό σχήμα θα μπορούσε να δούμε και στην επιθετική γραμμή, με έναν εκ των Luis Diaz ή Diogo Jota να διεκδικούν φανέλα βασικού, με τον Κολομβιανό να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει.

Θα είναι ο τελευταίος αγώνας των Mo Salah και Wataru Endo, πριν την αναχώρηση τους για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και το Κύπελλο Ασίας αντίστοιχα.

Φυσικά προβλήματα τραυματισμών εξακολουθούν να υπάρχουν, με τους Robetson, Thiago, Matip, Bajcetic και Τσιμίκα να έχουν τεθεί εκτός από την αναμέτρηση.

Η Newcastle του Eddie Howe βρίσκεται στην 9η θέση της Premier League και πάντα μέσα στο κυνήγι ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου, ακόμη και αν δεν είναι του Champions League, στο οποίο αγωνίστηκε φέτος.

Οι Magpies μετρούν 7 ήττες στα 8 τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις και είναι εμφανές πως δεν διανύουν μια καλή αγωνιστικά περίοδο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα παλέψουν για ένα αποτέλεσμα στο Anfield.

Στο Anfield έρχονται χωρίς τους Barnes, Manquillo, Murphy, Pope, Targett, Tonali, Willock και Lascelles.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι Reds είχαν επικρατήσει με 1-2 τον Αύγουστο, κάνοντας μια επική ανατροπή στα τελευταία λεπτά του αγώνα με πρωταγωνιστή τον Darwin Nunez, αγωνιζόμενοι με 10 παίκτες.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Anthony Taylor.

Liverpool εναντίον Newcastle στο Anfield την Πρωτοχρονιά.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com