Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με Mac Allister αλλά χωρίς Quansah η προπόνηση

Με Mac Allister αλλά χωρίς Quansah η προπόνηση

Η Liverpool επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις ενόψει του Πρωτοχρονιάτικου εντός έδρας αγώνα με τη Newcastle, με τον Jürgen Klopp να βλέπει τον Alexis Mac Allister να συμμετέχει στο ομαδικό πρόγραμμα μετά από περίπου 25 ημέρες.

Ο Αργεντινός είχε τραυματιστεί στο γόνατο στο Bramall Lane στις αρχές του μήνα και όπως όλα δείχνουν θα είναι σε θέση να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση το βράδυ της Δευτέρας στην κόντρα με τους Magpies στο Anfield.

Αντιθέτως, εκτός από την προπόνηση της Παρασκευής έμεινε ο Jarell Quansah, με τον Klopp να μην αναφέρει πάντως στη συνέντευξη τύπου της Παρασκευής αν ο νεαρός αμυντικός αντιμετωπίζει κάποιον τραυματισμό.

Ο Quansah ξεκίνησε στο Turf Moor στο πλευρό του Virgil van Dijk την Τρίτη, με τον Ibrahima Konate να είναι έτοιμος να τον αντικαταστήσει στο παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας.

Από τους Reds προπονήθηκαν 23 ποδοσφαιριστές το μεσημέρι της Παρασκευής στο AXA Training Centre, με τους τερματοφύλακες να ακολουθούν ξεχωριστό πρόγραμμα.

Εκτός φυσικά παρέμειναν οι Thiago, Stefan Bajcetic, Joel Matip, Andy Robertson, Κώστας Τσιμίκας και Ben Doak που βρίσκονται σε περίοδο αποθεραπείας.

Οι ποδοσφαιριστές που προπονήθηκαν την Παρασκευή:

Αμυντικοί: Van Dijk, Konate, Gomez, Alexander-Arnold, Bradley, Chambers, Scanlon

Μέσοι: Mac Allister, Szoboszlai, Endo, Gravenberch, Elliott, Jones, McConnell, Hill, Clark

Επιθετικοί: Salah, Jota, Diaz, Gakpo, Nunez, Gordon, Koumas

Χωρίς Quansah η προπόνηση της Παρασκευής.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com