Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Φέτος είμαι 6 φορές πιο χαρούμενος»

Klopp: «Φέτος είμαι 6 φορές πιο χαρούμενος»

Εμφανώς καλύτερη πορεία έχει η φετινή Liverpool, σε σχέση με την περσινή της στην Premier League, με τον Jürgen Klopp να αναφέρει πως αυτό το γεγονός τον κάνει 6 φορές πιο χαρούμενο, δηλαδή όσες θέσεις έχει διαφορά η ομάδα, συγκριτικά με πέρυσι την ίδια περίοδο.

Ο Γερμανός ερωτηθείς κατά πόσο είναι χαρούμενος φέτος, απάντησε:

“ [Είμαι] έξι φορές πιο χαρούμενος! Δεν μπορώ καν να θυμηθώ [το πρώτο παιχνίδι του 2023], ποιον παίξαμε; Brentford, ωχ, το χάσαμε, οπότε ήμασταν έκτοι για λίγα λεπτά και μετά πιθανώς έβδομοι ή όγδοοι μετά από εκείνο το παιχνίδι! Ναι, τρομερή εποχή πέρυσι. Αισθάνομαι καλύτερα, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Όπως είπα, μου αρέσουν πολλά πράγματα που κάναμε, αλλά δεν είναι ότι πραγματικά το σκεφτόμαστε πάρα πολύ. Όταν λέω ότι δεν είμαι χαρούμενος, είμαι εντάξει. Δεν είμαι σίγουρος ότι ακούγεται αρκετά θετικό, αλλά είναι πραγματικά θετικό. Είναι τόσο νωρίς, αυτό είναι όλο. ”

“ Είχαμε πολλά καλά διαστήματα σε παιχνίδια όπου δεν κερδίσαμε ή είχαμε λιγότερο καλά διαστήματα σε παιχνίδια που κερδίσαμε και τέτοια πράγματα, οπότε είναι μια διαδικασία. Αυτή η ομάδα βρίσκεται στη μέση σε κάτι και απλά προσπαθούμε να το κάνουμε το καλύτερο, να αντιμετωπίσουμε διαφορετικές καταστάσεις. Μιλήσαμε πολύ για τραυματισμούς που έχουν άλλες ομάδες, είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Είχαμε κάποιους παίκτες που δεν συμμετείχαν ούτε μια φορά σε όλη τη σεζόν, βασικοί παίκτες για εμάς. Τώρα είμαστε χωρίς βασικούς παίκτες. Και οι δύο αριστεροί μπακ δεν είναι διαθέσιμοι, κάτι που πραγματικά δεν είναι καλό, οπότε έχουμε όλα αυτά τα πράγματα. ”

“ Αλλά μέχρι στιγμής βρήκαμε τον τρόπο να μπούμε στο επόμενο παιχνίδι και βρήκαμε τον τρόπο να ανταγωνιστούμε σε αυτό το παιχνίδι. Ξεκίνησε με το αμυντικό ρεκόρ – είναι σημαντικό αλλά δεν είναι αυτό που έχουμε στο μυαλό μας – αλλά συμφωνώντας πάλι [ότι] όλα ξεκινούν από την άμυνα. Δεν είμαστε απελπισμένοι – ήμασταν λίγο εναντίον της United, για να είμαστε 100% ειλικρινείς, αναπτύχθηκε σε εκείνο το παιχνίδι όπου είχαμε ευκαιρίες και μετά απελπιστήκαμε, αυτό δεν έχει νόημα, αλλά μπορεί να συμβεί. Γενικά, δεν είμαστε απελπισμένοι γιατί δεν πιστεύουμε ότι [θα] δεχόμαστε συνέχεια και μετά πρέπει να σκοράρουμε αμέσως. Παρόλο που δεχθήκαμε πολλές φορές το πρώτο γκολ, αλλά ακόμα και σε αυτές τις στιγμές δεν απελπιστήκαμε. Αυτό είναι πραγματικά σημαντικό. ” Είπε ο Klopp.

“ Αυτό είπαμε στην αρχή, πρέπει να εξελιχθούμε ως ομάδα, αλλά κάποια από τα πράγματα που μας συνέβησαν δεν ήταν ωραία αυτή τη στιγμή, αλλά μας βοήθησαν να μεγαλώσουμε μαζί και αυτό έγινε. Μέχρι στιγμής, είναι εντάξει, δεν μπορώ να πω περισσότερα. Προφανώς είναι καλύτερο να είσαι πρώτος παρά έκτος, αλλά και τα δύο σου δίνουν πολλή δουλειά για το υπόλοιπο της σεζόν. ”

Εμφανής η φετινή βελτίωση των Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com