Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με Thiago και Bajcetic»

Klopp: «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με Thiago και Bajcetic»

Στο ενδεχόμενο επιστροφής των Thiago και Bajcetic στις προπονήσεις και την αγωνιστική δράση μέσα στον Ιανουάριο μίλησε ο Jürgen Klopp, μη αποκλείοντας κάτι τέτοιο να συμβεί με τον 32χρονο άσο.

Αμφότεροι παραμένουν τραυματίες, με τον Thiago να έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Απρίλιο και τον Bajcetic από τον Σεπτέμβριο, καθώς η ομάδα θέλει να είναι προσεκτική με τις δύο περιπτώσεις, ώστε να μπορέσουν να ξεπεράσουν οριστικά τα προβλήματα τους οι δύο μέσοι.

Ερωτηθείς αν θα επιστρέψουν οι δύο εντός Ιανουαρίου, είπε:

“ Στην πραγματικότητα δεν είμαι 100% σίγουρος. ”

“ Πιστεύω ότι ο Thiago θα είναι κάποια στιγμή στην προπόνηση της ομάδας. Με τον Stefan, αν ρωτήσεις τον Stefan πώς νιώθει, λέει «καλά». «Θα μπορούσες να προπονηθείς;» Ναι, θα μπορούσε. Απλώς πρέπει να είμαστε λογικοί. Έτσι είναι. “

“ Είναι ένα αναπτυξιακό ζήτημα, είναι εκτός λόγω της ωρίμανσης του, της ηλικίας του και άλλων παρόμοιων στοιχείων. Οπότε πρέπει απλώς να είμαστε προσεκτικοί. Θα μπορούσε να προπονηθεί πλήρως σήμερα και μετά ίσως και αύριο και μετά όχι [για] πέντε εβδομάδες. Είναι μια ιατρική απόφαση, δεν είναι από το αγόρι, δεν είναι από εμένα. ”

“ Απλώς έτσι πρέπει να το κάνεις αν συμβεί κάτι τέτοιο. Και αυτό το κάνει τόσο ενοχλητικό για το αγόρι. ”

“ Ο Thiago είναι επίσης σε πολύ καλή στιγμή, αλλά πρέπει απλώς να βεβαιωθούμε ότι δεν θα τον χρησιμοποιήσουμε πολύ νωρίς. Για να αναρρώσει το ισχίο μέσα και γύρω από αυτήν την περιοχή και να παραμείνει έτσι μακροπρόθεσμα. ” Είπε ο Klopp.

“ Υπήρχαν σίγουρα μέρες όπου θα μπορούσε να έχει προπονηθεί εύκολα, αλλά το θέμα είναι πώς θα μπορούσε να είναι πίσω μακροπρόθεσμα, και αυτό είναι που δουλεύουμε. ”

Ο Stefan Bajcetic δεν έχει αγωνιστεί από τον Σεπτέμβριο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com