Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σενάρια περί επιστροφής του Fabio Carvalho τον Ιανουάριο

Σενάρια περί επιστροφής του Fabio Carvalho τον Ιανουάριο

Η RB Leipzig επιβεβαίωσε μια νέα μεταγραφή ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, η οποία θα μπορούσε να υποδηλώνει την επικείμενη επιστροφή του Fabio Carvalho στη Liverpool.

Ο Carvalho έπαιξε μόνο 360 λεπτά στο πρώτο μισό της σεζόν ως δανεικός στη RB Leipzig, καταγράφοντας μόλις 4 πλήρη παιχνίδια συνολικά σε χρόνο, σε 15 συμμετοχές και μόνο τρεις παρουσίες σε αρχική 11άδα. Αυτό οδήγησε στο σενάριο ότι θα επιστρέψει στη Liverpool τον Ιανουάριο, με τον David Lynch του TIA να αναφέρει ότι έχουν ξεκινήσει συνομιλίες για τον πρόωρο τερματισμό του δανεισμού του.

Ο αθλητικός διευθυντής της RB Leipzig το απέρριψε ως «τυπικά παιχνίδια εξουσίας» από τη μητρική ομάδα του Carvalho (Liverpool), επιμένοντας ότι «θα πάρει τον χρόνο του».

Η αποχώρηση του μέσου Emil Forsberg για την New York Red Bulls, δημιούργησε για λίγο τις ελπίδες για έναν αυξημένο ρόλο του Carvalhoστην γερμανική ομάδα. Τώρα, όμως, η RB Leipzig επιβεβαίωσε την υπογραφή του Eljif Elmas από τη Napoli, για να αντικαταστήσει τον Forsberg και σχεδόν σίγουρα αυτό, να μπλοκάρει την πορεία του Carvalho στην πρώτη ομάδα.

Το αν ο Carvalho θα μείνει με την ομάδα μένει να φανεί, με τη Liverpool πιθανότατα να είναι πρόθυμη να επιλύσει την κατάστασή του το συντομότερο δυνατό.

Ο προπονητής της RB Leipzig προτίμησε έναν άλλο δανεικό, τον Xavi Simons, ως βασικό παίκτη σε μία από τις δύο θέσεις του επιθετικού χαφ, με τους Forsberg και Baumgarderner να παίζουν και οι δύο περισσότερα λεπτά από τον Carvalho. Μόνο ο επιθετικός Lois Openda, με 15 γκολ και τέσσερις ασίστ, έχει συνεισφέρει περισσότερα από τα έξι γκολ και τις εννέα ασίστ του Simons.

Εάν ο Carvalho δει τον δανεισμό του να διακόπτεται, δεν υπάρχει κανένα σενάριο ότι θα επιστρέψει ως μέλος της πρώτης ομάδας του Klopp στη Liverpool. Αντίθετα, είναι πιθανό να αναζητηθεί άλλος δανεισμός, με τον Σύλλογο να βλέπει θετικά την μετακίνηση σε άλλη ομάδα της Premier League.

Σενάρια περί επιστροφής του Fabio Carvalho τον Ιανουάριο
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com