Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Cody Gakpo έχει εμπιστοσύνη στην επίθεση των Κόκκινων

O Cody Gakpo έχει εμπιστοσύνη στην επίθεση των Κόκκινων

Η επικείμενη απουσία του Mo Salah από την Liverpool, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Αιγύπτου στο Africa Cup of Nations δεν φαίνεται να ανησυχεί τον Cody Gakpo, ο οποίος πιστεύει ότι η επιθετική γραμμή των Κόκκινων θα καταφέρει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ακόμα και χωρίς τον Αιγύπτιο στη σύνθεση της.

Ο Darwin Nunez τελείωσε ένα αρνητικό σερί 12 αγώνων χωρίς τέρμα στον αγώνα με την Burnley, ενώ και ο Diogo Jota προερχόμενος από τον τραυματισμό του και αφού μπήκε ως αλλαγή στον ίδιο αγώνα, κατάφερε να σκοράρει και αυτός. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει λοιπόν καλύτερη στιγμή για την επιστροφή του Jota, ενώ και η αυτοπεποίθηση του Nunez είναι σίγουρο πως δυνάμωσε μετά το ωραίο τέρμα που πέτυχε.

Ο Gakpo που έχει πετύχει ως τώρα 7 τέρματα, το τελευταίο στον αγώνα εναντίον της West Ham για το Carabao Cup – ας μην ξεχνάμε το τέρμα που του ακυρώθηκε στον αγώνα εναντίον της Burnley από τον Paul Tierney, πιστεύει ότι οι Κόκκινοι διαθέτουν αρκετή δύναμη πυρός στην επίθεση ώστε να μην γίνει αισθητή η απουσία του Salah, ο οποίος θα εμφανιστεί στον αγώνα εναντίον της Newcastle.

«Για κάθε επιθετικό, όταν δεν σκοράρει για λίγους αγώνες είναι πάντα ωραίο το συναίσθημα όταν επιστρέφει στον πίνακα των σκόρερς και ο Darwin το κατάφερε με ένα πολύ ωραίο τέρμα» είπε ο Gakpo.

«Το ίδιο ισχύει και για τον Diogo. Αν τραυματιστείς και επιστρέψεις με γκολ αυτό κάνει πολύ καλό στην αυτοπεποίθηση σου. Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος και για τους δύο.» συνέχισε.

«Ο Mo θα φύγει μετά τον αγώνα με τη Newcastle, οπότε χρειαζόμαστε τέρματα. Φυσικά νομίζω ότι κι εγώ μπορώ να συνεισφέρω περισσότερο.»

Ο αρχηγός της Liverpool, o Virgil van Dijk επιδοκίμασε τις δηλώσεις του Gakpo λέγοντας: «Είναι πάντα σημαντικό για τα παιδιά στην επίθεση να σκοράρουν. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για τον Darwin. Το ίδιο ισχύει για τον Diogo. Είναι καλό να τους βλέπεις να επιστρέφουν στον πίνακα των σκόρερς.»

«Θα πρέπει να πω επίσης πως ο Cody ήταν εκπληκτικός στον αγώνα (εναντίον της Burnley), ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν πολύ καλό να το βλέπεις.»

«Ο καθένας μας πρέπει να πιέζει τον άλλον. Μόνο έτσι θα γίνουμε καλύτεροι.»

«Κάποιοι θα πρέπει να ανεβάσουν την απόδοση τους. Πρέπει να ανταπεξέλθουμε με την απουσία του Mo και έχουμε τους παίκτες μπροστά που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ας δούμε λοιπόν πως θα τα καταφέρουμε.»

Η επιστροφή της Liverpool στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα δεν φαίνεται να επηρεάζει πάντως τους δύο Ολλανδούς που αρνούνται να κοιτάξουν πιο μακριά από τον επόμενο αγώνα τους.

«Δεν είναι άσχημη θέση αυτή που έχουμε στον βαθμολογικό πίνακα αλλά πρέπει να κοιτάμε μόνο τον επόμενο αγώνα, να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα, να εστιάσουμε την προσοχή μας και να συνεχίσουμε να κάνουμε ότι κάνουμε, ακόμα και να βελτιωθούμε περισσότερο» συνέχισε ο Gakpo ο οποίος δείχνει να απολαμβάνει την πρωτόγνωρη εμπειρία για αυτόν, των πολλών αγώνων στην περίοδο των Χριστουγέννων.

«Είναι η πρώτη φορά που έπαιξα με τέτοια ένταση τόσους πολλούς αγώνες σε λίγες μέρες και είναι πραγματικά ωραίο όταν έχεις μια καλή απόδοση μπορείς να παίξεις ξανά, ενώ όταν δεν έχεις μπορείς να διορθώσεις τα πράγματα στον επόμενο αγώνα.» και πρόσθεσε ολοκληρώνοντάς.

«Όλοι θέλουν τους τρεις βαθμούς – ακόμα και οι αντίπαλοι, οπότε πρέπει να εργαστείς πραγματικά σκληρά σε κάθε αγώνα ώστε να καταφέρεις να κερδίζεις με διαφορετικούς τρόπους.»

O Cody Gakpo έχει εμπιστοσύνη στην επίθεση των Κόκκινων
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com