Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η εξήγηση του διαιτητή Dermot Gallagher για τα «άκυρα» γκολ της Liverpool με Burnley

Η εξήγηση του διαιτητή Dermot Gallagher για τα «άκυρα» γκολ της Liverpool με Burnley

Δύο αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις για τα γκολ της Liverpool που ακυρώθηκαν στο παιχνίδι με τη Burnley έδωσε ο πρώην διαιτητής, Dermot Gallagher.

Οι Cody Gakpo και Harvey Elliott είδαν τις εύστοχες προσπάθειές τους να μη μεταφράζονται σε διπλασιασμό του προβαδίσματος των Reds στο Turf Moor, καθώς το μεν γκολ του Ολλανδού ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του Darwin Nunez, το δε του Άγγλου για παρεμπόδιση της ορατότητας του τερματοφύλακα James Trafford από τον Mo Salah.

Η γνώμη του Gallagher για το πρώτο γκολ θα αρέσει σίγουρα περισσότερο στους φίλους της ομάδας μας.

  • Για το γκολ του Gakpo, o πρώην referee είπε τα εξής:

«Θεωρώ ότι αν δεν έδινε το επιθετικό φάουλ (σ.σ. του Nunez στον Charlie Taylor), κανείς δε θα έλεγε τίποτα. Αν δεις τον Charlie Taylor, βάζει τα χέρια πάνω από το κεφάλι του σαν να λέει ‘τι έκανα;'»

«Το σίγουρο όμως είναι ότι αν ο διαιτητής μετρούσε το γκολ, το VAR δε θα το ακύρωνε.»

  • Για το γκολ του Elliott:

«Αν δεις πού βρίσκεται ο Salah, είναι ακριβώς μπροστά από τον τερματοφύλακα της Burnley. Κανείς δεν ξέρει αν ο Trafford θα κατάφερνε να σταματήσει το σουτ του Elliott, όμως ο Salah ήταν μπροστά του. Το επιχείρημα υπέρ της Liverpool είναι ότι ο Salah δέχεται ένα μικρό σπρώξιμο από τον αμυντικό, το οποίο τον θέτει σε θέση offside.»

«Το δίλημμα κατά τη γνώμη μου είναι: Είναι αυτό το σπρώξιμο αρκετό για να δοθεί πέναλτι; Θα έλεγα όχι, οπότε (o Salah) είναι απλά άτυχος που βρέθηκε σε εκείνο το σημείο.»

«Είναι μία ασυνήθιστη κατάσταση, καθώς ο Salah είναι στην ευθεία του τερματοφύλακα. Είναι όμως στην ευθεία του επειδή δέχεται ένα μικρό σπρώξιμο, αλλά όχι αρκετό για να δοθεί πέναλτι. Επομένως ο διαιτητής έχει δύο επιλογές: Πέναλτι και offside. Δε θεωρώ ότι ήταν πέναλτι, οπότε δυστυχώς έπρεπε να δώσει offside.»

Δύο γκολ της Liverpool ακυρώθηκαν στο Turf Moor.
Δύο γκολ της Liverpool ακυρώθηκαν στο Turf Moor.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com