Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ»

Klopp: «Μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ»

Ικανοποιημένος με το διπλό επί της Burnley και την επιστροφή στην κορυφή έμεινε ο Jürgen Klopp, αλλά όχι για τις χαμένες ευκαιρίες, ενώ επίσης μίλησε και για την απόδοση των Jota, Endo και Quansah.

Ο Klopp μίλησε για την εμφάνιση και το διπλό:

“ Ποτέ δεν ξέρεις τι ακριβώς μπορείς να περιμένεις με το τέταρτο παιχνίδι σε 10 ημέρες, ήταν πραγματικά έντονο. Ό,τι κι αν πιστεύει ο έξω κόσμος, είναι πραγματικά έντονο – και το να έρθουμε εδώ και να παίξουμε το παιχνίδι που παίξαμε είναι απολύτως εξαιρετικό. Είναι εξαιρετικό επίσης ότι δεν βάλαμε περισσότερα γκολ… στην πραγματικότητα, το κάναμε αλλά για διαφορετικούς λόγους τα ακύρωσαν. Έτσι, έπρεπε να περιμένουμε πολύ και προφανώς για ώρα προκαλέσαμε στην Burnley τόσα πολλά προβλήματα, κάναμε ένα σούπερ παιχνίδι. Ως το τελευταίο παιχνίδι σε μια πολύ γεμάτη περίοδο δεν μπορείς πραγματικά να το περιμένεις, αλλά το κάναμε. ”

“ Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι που παίξαμε, αλλά έπρεπε να είχαμε σκοράρει περισσότερα γκολ και αυτό είναι ξεκάθαρο. Τότε το παιχνίδι παραμένει ανοιχτό και η Burnley έχει τεράστιες ευκαιρίες να σκοράρει [στο] δεύτερο δοκάρι – ίσως ακόμη και την πρώτη που είχε, αν έχω δίκιο: Είμαι σίγουρος ότι αυτή ήταν η πρώτη ευκαιρία [για αυτούς], αλλά στο τέλος αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και ήταν δύο τέλεια γκολ, θα έλεγα, με τον Darwin και μετά με τον Diogo. ”

Τι προσφέρουν τα τελειώματα του Jota:

“ Αγαπώ τον Diogo, αλλά έχασε ευκαιρίες και στο παρελθόν. Είχε μια τέτοια περιουσία. Είναι η φύση του πράγματος που ζητάμε πάντα, πάντα οι παίκτες που δεν συμμετέχουν και μετά ξαφνικά νομίζουν ότι μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο. Ο Diogo είναι ένας απίστευτα σημαντικός παίκτης για εμάς. Έχοντας τον αλλάξει όλη τη δυναμική, αυτό είναι αλήθεια, αλλά πριν στη ζωή του έχασε κάποιες ευκαιρίες.”

“ Το γκολ που πέτυχε σήμερα είναι το γκολ ενός αγοριού γεμάτου πεποίθηση. Καλή τεχνική, προφανώς, αλλά γεμάτη πεποίθηση γιατί δεν είχε καμία πιθανότητα να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία τις τελευταίες εβδομάδες επειδή βρισκόταν σε αποθεραπεία. Γι’ αυτό το γκολ για τον Darwin ήταν εξίσου σημαντικό. Ο Cody σκόραρε ξανά, ο Harvey σημείωσε ένα απίστευτο γκολ, απλώς τους το πήραν και είναι πραγματικά πολύ δύσκολο, αλλά όπως είπα, κερδίσαμε το παιχνίδι και όλα καλά. ” Σημείωσε ο Klopp.

Αν ήταν θυμωμένος στο ημίχρονο με τις χαμένες ευκαιρίες:

“ Ναι, αλλά δεν απογοητεύτηκα. Ήταν ξεκάθαρο ότι έπρεπε απλώς να συνεχίσουμε, έτσι είναι. Στην πραγματικότητα, ήμουν πολύ χαρούμενος με το παιχνίδι που παίξαμε και μετά χάσαμε ευκαιρίες. Σε αυτές τις 10 ημέρες, δεν ξέρω πόσα σουτ είχαμε σήμερα, αλλά νομίζω ότι την περασμένη εβδομάδα είχαμε πάνω από 80 στα τρία τελευταία παιχνίδια. Όχι σουτ στο τέρμα, αλλά τελειώματα. Επιπλέον σήμερα, ίσως είναι τώρα πάνω από 100 σε τέσσερα παιχνίδια, δεν ξέρω. Είναι εντελώς τρελό και μου αρέσει αυτό. ”

“ Ναι, θα έπρεπε να ήμασταν πιο ήρεμοι σε αυτές τις στιγμές, θα έπρεπε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι πολύ νωρίτερα, αυτό είναι ξεκάθαρο, αλλά και πάλι δεν είναι για μένα να απογοητεύομαι γιατί ξέρω πόσο έντονη είναι η περίοδος και το θέμα είναι η δημιουργία, το παν είναι να πετύχεις, το παν είναι να πάρεις αποτελέσματα. ”

Για την επιστροφή στην κορυφή:

“ Έτσι, 42 βαθμοί, είναι πραγματικά ευχάριστο, για να είμαι ειλικρινής. Αυτό είναι πραγματικά υπέροχο γιατί το πρώτο μέρος της σεζόν [τελείωσε] και ήταν απολύτως εντάξει αυτό που κάναμε. Όχι τέλειο αλλά ήταν εντάξει. Και αν έχω δίκιο, δεν μπορούμε να είμαστε περισσότερο από ένα βαθμό μακριά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αν κερδίσει η Arsenal. Αυτό είναι προφανώς σε απόσταση διάτρησης, επιτρέψτε μου να το πω έτσι. ”

Για την απόδοση του Endo:

“ Μου άρεσε αυτό το παιχνίδι του, πρέπει να πω. Είναι λίγο κρίμα που βρήκε τον ρυθμό του και τώρα πηγαίνει στο Κύπελλο Ασίας, αλλά έτσι είναι, είναι μια χαρά. Τι αγόρι και τι παίκτης και πολύ σημαντικό. Τουλάχιστον τον Ιανουάριο πρέπει να παίξουμε λίγο πολύ χωρίς αυτόν, αλλά απέναντι στη Newcastle θα είναι ακόμα εδώ. Μετά φεύγουν τα αγόρια και μετά πρέπει να βρούμε άλλο τρόπο και θα το κάνουμε. Αλλά προς το παρόν, είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον. Του πήρε λίγο [από χρόνο] για να δείξει πραγματικά πόσο καλός είναι, αλλά τώρα μπορούμε να το δούμε και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. ”

Για εκείνη του Quansah:

“ Και ο Jarell είναι ένα σταθερό μέρος αυτής της πρώτης σύνθεσης, με τον αριθμό των παιχνιδιών που παίζουμε. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη σύνθεση, υπάρχουν ενδεκάδες και εφόσον είναι όλοι σε φόρμα, τότε ο ένας θα ξεκινήσει και ο άλλος όχι. Τα πήγε πολύ καλά. Ένας καλός ποδοσφαιριστής, που είναι πραγματικά χρήσιμος. Νομίζω ότι τον βοηθάει πολύ να παίζει δίπλα στον Virg. Μπορεί να παίξει και με τον Ibou, αλλά ο Virg εξακολουθεί να είναι το βήμα στην ηγεσία, θα έλεγα, και αυτό σίγουρα βοηθάει. Ήταν μια καλή εμφάνιση, μου άρεσε πολύ. ”

“ Ο Joey επίσης [Gomez] σήμερα, αμυντικά στιβαρός και επιθετικός από κατά καιρούς, όλα αυτά είναι πολύ καλά. ”

Οι Reds πέρασαν από την έδρα της Burnley.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com