Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Όποιος δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο ακυρώνει το γκολ του Elliott»

Klopp: «Όποιος δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο ακυρώνει το γκολ του Elliott»

Δύο τέρματα ακυρώθηκαν στη Liverpool στο Turf Moor το βράδυ της Boxing Day, από τους Cody Gakpo και Harvey Elliott, με τον Jürgen Klopp να αναφέρεται συγκεκριμένα στην ακύρωση του δεύτερου γκολ.

Το γκολ του Elliott στις αρχές του δευτέρου μέρους αρχικά μέτρησε, αλλά στη συνέχεια ακυρώθηκε, έπειτα από επικοινωνία του Tierney με τον VAR και έλεγχο του στο monitor του VAR για οφσάιντ του Mo Salah που δεν είχε συμμετοχή στη φάση, με τον Klopp να τονίζει πως αυτή η απόφαση μπορεί να ληφθεί μόνο από κάποιον που δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο στη ζωή του.

Ο Γερμανός πιο συγκεκριμένα είπε:

“ Μόνο κάποιος που δεν έχει παίξει ποτέ ποδόσφαιρο μπορεί να βγάλει οφσάιντ αυτό το γκολ. ”

“ Υπάρχουν τόσες πολλές καταστάσεις από το παιχνίδι που μπορούμε να συζητήσουμε και με λίγο οπτική γωνιά ποδοσφαίρου να μοιάζουν: «Ωχ, αυτό δόθηκε από την ανάποδη πλευρά. ». Γιατί οι διαιτητές δημιουργούν την δική τους οπτική πλευρά σε αυτά τα πράγματα; ” Αναρωτήθηκε ο Klopp, μιλώντας στο Amazon Prime.

“ Όλοι βλέπουμε ποδόσφαιρο, χρειαζόμαστε τους διαιτητές αλλά τους χρειαζόμαστε με τη σωστή ερμηνεία των κανόνων. Πώς μπορείς να κάνεις αυτή τη φάση να μην είναι γκολ; ” Ολοκλήρωσε ο Klopp.

Η διαιτητική ομάδα δεν επέτρεψε στο γκολ του Harvey Elliott να μετρήσει.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com