Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Πρέπει να κάνουμε το Anfield το φρούριο μας»

Alisson: «Πρέπει να κάνουμε το Anfield το φρούριο μας»

Το γεγονός ότι η Liverpool βρίσκεται σε φάση ανοικοδόμησης δεν αγνοείται από τους παίκτες της Liverpool, συμπεριλαμβανομένου του Alisson, ο οποίος γνωρίζει την αξία της ατμόσφαιρας του Anfield, όταν ψάχνει για ένα σημείο διαφοράς στα παιχνίδια.

Το Anfield άνοιξε τις πόρτες του σε 57.158 οπαδούς ενάντια στη Man Utd, τη μεγαλύτερη συμμετοχή στο πρωτάθλημα από το 1949 και από νωρίς μπορεί να αντιληφθεί κάποιος, τι θα προσφέρει η νέα κερκίδα στο μέλλον. Η Liverpool ξεκίνησε ζωηρά στο παιχνίδι και το κοινό ήταν ακριβώς πίσω της, αλλά καθώς η ομάδα πάλευε να κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια απέναντι στο χαμηλό μπλοκ της Manchester Utd, ο θόρυβος έπεσε γύρω από το Anfield.

Το γεγονός αυτό έχει πυροδοτήσει νέες συζητήσεις γύρω από την ατμόσφαιρα του Anfield, αλλά ο Alisson ξέρει ότι δεν εξαρτάται μόνο από τους οπαδούς να πυροδοτήσουν την αντίδραση, αλλά οι ίδιοι οι παίκτες πρέπει να «δώσουν ένα καλό συναίσθημα».

«Οι οπαδοί είναι τεράστιοι, κάνουν πάντα τη διαφορά», είπε ο Βραζιλιάνος στο LFCTV την Κυριακή. «Είπα αρκετό καιρό πριν πως ένας από τους λόγους που ήρθα εδώ ήταν εξαιτίας αυτού, γιατί η ατμόσφαιρα εδώ στο Anfield όταν έπαιξα με την Roma εναντίον της Liverpool ήταν καταπληκτική.»

«Θα τους χρειαστούμε για το υπόλοιπο της σεζόν και τους χρειαζόμαστε για τα επόμενα δύο παιχνίδια που έχουμε στην έδρα μας. Πρέπει να κάνουμε το Anfield το φρούριο μας και το μέρος που κανείς δεν μπορεί να μας νικήσει. Αλλά εμείς οι παίκτες παίζουμε μεγάλο και μεγάλο ρόλο σε αυτό για να δώσουμε ένα καλό συναίσθημα στους οπαδούς είναι: να παίζουμε καλά, να παίζουμε με σταθερό τρόπο, ώστε να μας ακολουθήσουν».

Είναι αμφίδρομη σχέση αυτή και οι οπαδοί ήταν περισσότερο από ενθουσιασμένοι καθώς ο αγώνας της Κυριακής ξεκίνησε, αλλά υπήρχαν λίγες σπίθες από τη δράση στο γήπεδο για να το «ανάψουν». Η Liverpool είχε ρεκόρ 100 τοις εκατό εντός έδρας αυτή τη σεζόν πριν από την επίσκεψη της ομάδας του Eric Ten Hang και το 0-0 ήταν μια χαμένη ευκαιρία με μια θέση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Θα υπάρξει ένα κατανοητό χρονικό διάστημα για να «επεξεργασθεί» αυτή η ισοπαλία, αλλά ο Alisson αναγνώρισε ότι οι Reds βρίσκονται ακόμα στους πρώτους μήνες της ανασυγκρότησης του «Liverpool 2.0», κάτι που «δεν μπορούμε να ξεχάσουμε».

Ο Alisson είπε: «Όλοι γνωρίζουν τη δύναμη του Anfield την ατμόσφαιρα που μπορούν να δημιουργήσουν οι οπαδοί εδώ για εμάς. Στις καλές στιγμές ήταν πάντα εκεί, αλλά και στις κακές στιγμές. Είναι μια εποχή που όλοι γνωρίζουν και δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι φτιάχνουμε ξανά μια ομάδα Όπως λέει ο προπονητής, «Liverpool 2.0″ και νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε ότι παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στα επιτεύγματα του συλλόγου.»

Η ισοπαλία ήταν ένα πισωγύρισμα, αλλά υπάρχουν άλλες δύο ακόμα διαδοχικά παιχνίδια στο Anfield, πρώτα εναντίον της West Ham στον προημιτελικό του League Cup και μετά εναντίον της Arsenal το Σάββατο. Ας ελπίσουμε ότι οι οπαδοί και οι παίκτες μπορούν να συνεργαστούν για να κάνουν αυτή την εβδομάδα αξέχαστη.

Alisson: «Πρέπει να κάνουμε το Anfield το φρούριο μας»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com