Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποχωρεί ο Jorg Schmadtke από την θέση του αθλητικού διευθυντή

Αποχωρεί ο Jorg Schmadtke από την θέση του αθλητικού διευθυντή

Ο Jorg Schmadtke.

Ο Jorg Schmadtke «σχεδιάζει να αποχωρήσει» από το ρόλο του ως αθλητικός διευθυντής της Liverpool, γεγονός που θα αφήσει τον σύλλογο να αναζητήσει ένα νέο μακροπρόθεσμο αντικαταστάτη.

Ο Schmadtke υπηρέτησε στο ρόλο του αθλητικού διευθυντή στο Anfield σε προσωρινή βάση από τον Μάιο, έχοντας υπογράψει ένα αρχικό συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Η συμφωνία, όπως επιβεβαίωσε ο 59χρονος, θα μπορούσε να επεκταθεί αν συμφωνούσαν όλα τα μέρη, αν και αυτό φαίνεται απίθανο να συμβεί.

Αν και αρχικά υπήρχαν ανησυχίες για την έλλειψη συμβολής του Schmadtke, η επιτυχημένη μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού που έφερε τους Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai, Wataru Endo και Ryan Gravenberch άλλαξε τις αντιλήψεις.

Τώρα, σύμφωνα με τον Florian Plettenberg του Sky Germany, είναι ο ίδιος ο Γερμανός που «σχεδιάζει να αποχωρήσει» από το ρόλο.

Ο Plettenberg υποστηρίζει ότι ο Schmadtke θα εκπληρώσει τα καθήκοντά του μέχρι το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιοδου, αλλά «μετά από αυτό, η συνεργασία υποτίθεται ότι θα τελειώσει», με σύλλογο και εργαζόμενο να είναι «πολύ ικανοποιημένοι».

Ο σύλλογος μπορεί τώρα να μείνει να αναζητήσει έναν διάδοχο πλήρους απασχόλησης, αν και μένει να δούμε ποιος θα είναι ο στόχος για να αναλάβει. Μια κίνηση για τον Max Eberl, ο οποίος άφησε τη θέση του στην RB Leipzig τον Σεπτέμβριο, θεωρείται απίθανη, με τον 50χρονο να αναλαμβάνει αντ’ αυτού διευθυντική θέση στην Bayern Munich, όπως αναφέρει ο David Lynch του This Is Anfield.

Ο Christoph Freund είναι άλλος ένας που είχε συζητηθεί με μετακίνηση στη Liverpool, αλλά ο ίδιος εντάχθηκε ως αθλητικός διευθυντής της Bayern νωρίτερα φέτος.

Η Liverpool έχει υποβαθμίσει προηγούμενες σχέσεις με τον Paul Mitchell, τον απερχόμενο αθλητικό διευθυντή της Monaco, ενώ ο Sven Mislintat αποκλείστηκε γρήγορα και ο Tim Steidten πήγε στη West Ham ως τεχνικός διευθυντής.

Αποχωρεί ο Jorg Schmadtke από την θέση του αθλητικού διευθυντή
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com