Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα νεότερα για τους Doak, Gravenberch, Jota και Mac Allister

Τα νεότερα για τους Doak, Gravenberch, Jota και Mac Allister

Ο Pep Lijnders μιλώντας στη συνέντευξη τύπου ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τη West Ham για το Carabao Cup παρείχε μια ενημέρωση για τους τραυματισμούς τεσσάρων παικτών, με τα νέα για τον Ben Doak να μην είναι καλά.

Ο νεαρός άσος τραυματίστηκε με την U21 το Σαββατοκύριακο και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο, για να αποκατασταθεί η ζημιά.

Ο Lijnders αρχικά για τον Gravenberch είπε:

“ Νομίζαμε ότι υπήρχε κάτι πραγματικά, βγήκε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και είδατε αμέσως όταν αποχώρησε τι έκανε αυτό και στην ομάδα, έπαιζε πολύ καλά. Αλλά έκανε μια εξέταση και είναι μόνο κούραση, οπότε αυτό είναι πολύ καλό. Ας ελπίσουμε ότι θα προπονηθεί σήμερα, ας δούμε πως θα είναι. Πρέπει φυσικά να είμαστε προσεκτικοί γιατί αυτό είναι ένα σημάδι. Άρα αυτό είναι καλό. ”

Για τον Mac Allister πρόσθεσε:

“ Θα επιστρέψει το νέο έτος, αλλά αγωνιζόμαστε την Πρωτοχρονιά, οπότε ας δούμε αν θα μπορέσει να αγωνιστεί. ”

“ Ο Alexis προχωρά καλά, δεν πονάει πια, κάτι που είναι καλό. Ήταν χειρότερο από ό,τι πιστεύαμε αρχικά, αλλά προχωρά καλά, χωρίς πόνο. Ας δούμε αν μπορούμε να τον προωθήσουμε στην προπόνηση. ”

Για τον Diogo Jota:

“ Ο Diogo κάνει δουλειά με μπάλα στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να πλησιάζει όλο και περισσότερο. Πάντα όμως με τους τραυματισμούς των οπίσθιων μηριαίων πρέπει να είσαι προσεκτικός, πάντα λέμε όταν επιστρέψουν να τους δώσουν άλλες δύο-τρεις μέρες σίγουρα. ”

Τέλος, για τον Ben Doak:

“ Αυτός ο τραυματισμός δεν είναι καλός. Έσκισε τον πλάγιο μηνίσκο του, ο οποίος χρειάζεται χειρουργική επέμβαση. Αυτό θα πάρει περισσότερο χρόνο. Είναι νέος, είναι κατάλληλος τύπος, είναι θετικός, οπότε σίγουρα θα επιστρέψει πιο δυνατός και χρειαζόμαστε να επιστρέψει με την ίδια φλόγα που έχει με την μπάλα, όπως ήταν. Μπορεί να πάρει χρόνο και θα τον περιμένουμε. ”

Λήξη συναγερμού για τον Gravenberch.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com