Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – West Ham (preview)

Liverpool – West Ham (preview)

Προημιτελικός του Carabao Cup και η Liverpool υποδέχεται στο Anfield την West Ham το βράδυ της Τετάρτης στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Είναι το δεύτερο από τα τρία συνεχόμενα εντός έδρας ματς για τη Liverpool, η οποία θέλει να αφήσει πίσω της, την ισοπαλία της Κυριακής με την Manchester United και να φτάσει στους 4 του Carabao Cup για δεύτερη φορά τα τρία τελευταία χρόνια.

Η West Ham προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της Wolves, αλλά και την απευθείας πρόκριση στους 16 του Europa League.

Από τη Liverpool περιμένουμε αλλαγές το βράδυ της Τετάρτης, όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει στον θεσμό, αλλά όχι στον βαθμό που είδαμε στο Βέλγιο κόντρα στην Union SG.

Παίκτες που δεν ξεκίνησαν την Κυριακή, όπως οι Kelleher, Joe Gomez, Quansah, Harvey Elliott, Curtis Jones και Cody Gakpo αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού κόντρα στους Hammers.

Από τον αγώνα με την Manchester United τέθηκε knock out μόνο για το ματς της Τετάρτης και ο Ryan Gravenberch, με την απουσία του Ολλανδού να έρχεται να προστεθεί σε αυτές των Thiago, Robertson, Matip, Mac Allister, Jota Bajcetic και Ben Doak, ο οποίος θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Η West Ham από την άλλη δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον Antonio και έρχεται στο Anfield για να πάρει την πρόκριση, έχοντας ήδη ηττηθεί σε αυτό το γήπεδο πριν από 3 μήνες με 3-1.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Tim Robinson.

Οι Reds υποδέχονται την West Ham για το Carabao Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com