Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ανοιχτή σε μεταγραφές τον Ιανουάριο η Liverpool»

«Ανοιχτή σε μεταγραφές τον Ιανουάριο η Liverpool»

Σχετικά ήσυχος, όχι όμως αδιάφορος, προμηνύεται ο Γενάρης για τη Liverpool, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mail Sport.

Το αθλητικό κομμάτι της Daily Mail, στην ηλεκτρονική του έκδοση, μέσω της στήλης Liverpool Confidential, αναφέρει πως οι Reds δεν έχουν αποκλείσει την περίπτωση αφίξεων στο μεταγραφικό παζάρι του χειμώνα.

Ο Jurgen Klopp ανέφερε πως είναι πολύ δύσκολο να γίνει κάποια μεταγραφή στα στόπερ, επιμένοντας στο οικονομικό κομμάτι και στη δυσκολία εύρεσης ενός παίκτη, ικανού να αγωνιστεί με την κόκκινη φανέλα, σε μια νορμάλ τιμή, σε ομάδα που θα είναι ανοιχτή να τον αφήσει να αποχωρήσει μεσούσης της σεζόν.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα πάντα με την Mail, ο Klopp και συνεπώς ο σύλλογος θα ήταν ανοιχτός στην εύρεση «ευκαιριών» ανάλογης της περσινής με τον Cody Gakpo ή της προπέρσινης με τον Luis Diaz.

Σε συνάντηση που είχαν τα… ψηλά πατώματα της ιεραρχίας της Liverpool, συζητήθηκαν διάφοροι πιθανοί μεταγραφικοί στόχοι.

Οι Benfica και Feyenoord είναι καλά παραδείγματα, με τον Antonio Silva από την πρώτη, αλλά και τους Hancko και Wieffer από την τελευταία να έχουν γραφτεί στο κόκκινο ρεπορτάζ. Ειδικά για την περίπτωση των «Αετών της Λισαβόνας», το ρεπορτάζ της Mail αναφέρει πως ευρύτερο το πορτογαλικό πρωτάθλημα ενδιαφέρει ιδιαίτερα την Liverpool, με την περίπτωση του Goncalo Inacio να μην είναι η μόνη στο τραπέζι.

Προφανώς τα στόπερ είναι σε πρώτο πλάνο μετά τον τραυματισμό του Matip, με τον Lacroix να μην αποτελεί προτεραιότητα, τον Schuurs της Torino να περνάει και αυτός δυσκολίες με τραυματισμό στο γόνατο, ενώ για τον Kelly της Bournemouth του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται, υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες για την ποιότητα του. Λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο απόκτησης χαφ, με τον Palhinha να θεωρείται ακριβός στα 28 του, ενώ οι Reds φαίνεται πως έχουν αποστασιοποιηθεί από την περίπτωση André.

Όλα τα παραπάνω βέβαια αποτελούν ρεπορτάζ της Mail μεν, από έγκριτους δημοσιογράφους δε, όπως ο Simon Hughes. Η ορθότητα των γραφόμενων μένει να φανεί, όμως κρίνοντας τη προσέγγιση της ομάδας στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι τα προηγούμενα χρόνια, σίγουρα δεν μπορεί να αποκλεισθεί κανένα σενάριο.

Οι Ryan Gravenberch και Wataru Endo ήταν οι δύο τελευταίες φετινές καλοκαιρινές μεταγραφές για τη Liverpool.
Οι Ryan Gravenberch και Wataru Endo ήταν οι δύο τελευταίες φετινές καλοκαιρινές μεταγραφές για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com