Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > ten Hag: «Δεν κατεβαίνουμε στο Anfield επηρεασμένοι από το 7-0»

ten Hag: «Δεν κατεβαίνουμε στο Anfield επηρεασμένοι από το 7-0»

Ο Erik ten Hag παραχώρησε τη συνέντευξη τύπου του για το αυριανό παιχνίδι της ομάδας του με τη Liverpool, και φυσικά ρωτήθηκε για την ιστορική περσινή ήττα της.

Στην πρώτη του επίσκεψη στο Anfield ως προπονητής της Manchester United, ο Ολλανδός έγινε μάρτυρας της ευρύτερης ήττας της από τους Reds στην ιστορία των δύο ομάδων. Συνεπώς, ήταν επόμενο να ρωτηθεί για αυτό το θέμα ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι.

  • Αρχικά ρωτήθηκε αν ζηλεύει την ομάδα μας για την πρωτιά της στη βαθμολογία:

«Παίζουν καλά, χωρίς αμφιβολία. Τελευταία όμως εμείς είχαμε περισσότερα δύσκολα παιχνίδια. Η Bayern είναι πολύ καλή ομάδα και έχουμε δει ότι μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε κατά πρόσωπο. Αυτή είναι η πρόκλησή μας και για το παιχνίδι της Κυριακής.»

  • Για το πως βλέπει το παιχνίδι γενικά:

«Όλοι έχουν υψηλό κίνητρο όταν πηγαίνουν στο Anfield. Είναι σπουδαίο να το επισκέπτεσαι. Γνωρίζεις ότι είναι δύσκολο, και κάθε κορυφαίος παίκτης θέλει αυτή την πρόκληση.»

  • Εν τέλει του ζητήθηκε να πει αν θεωρεί ότι οι παίκτες του κουβαλάνε ακόμα τα σημάδια της περσινής εξευτελιστικής ήττας τους με 7-0:

«Πρέπει να κοιτάς μπροστά. Το περσινό παιχνίδι το έχουμε στη μνήμη μας, πρέπει όμως να ωφελείσαι και να μαθαίνεις από αυτό. Μπορούμε να το αποδείξουμε αυτό την Κυριακή.»

«Δε μας είδα τρομαγμένους στο περσινό παιχνίδι. Ήταν μία άσχημη εμπειρία, όμως δεν είναι παρόμοια (σ.σ. με το αυριανό ματς). Πέρυσι παίξαμε πολύ αξιοπρεπώς στο πρώτο ημίχρονο. Μας σφυροκόπησαν όμως στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, και μετά καταρρεύσαμε. Δεν επιτρέπεται αυτό. Ανήκει όμως στο παρελθόν, τώρα η ομάδα είναι εν μέρει διαφορετική. Δεν αγνοούμε αυτό που συνέβη, όμως θα παίξουμε με αυτοπεποίθηση, θα παλέψουμε και θα προετοιμαστούμε με σκοπό τη νίκη.»

O Erik ten Hag στο Anfield.
O Erik ten Hag στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com