Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χωρίς Maguire, με Rashford και Shaw στο Anfield η United

Χωρίς Maguire, με Rashford και Shaw στο Anfield η United

Η κρίση τραυματισμών έχει χτυπήσει για τα καλά τη Manchester United φέτος, με τον Harry Maguire να είναι ο τελευταίος που προστίθεται στη σχετική λίστα.

Οι Red Devils, όπως και πολλές ακόμα ομάδες της Premier League (Chelsea, Tottenham, Newcastle), υποφέρουν από το ίδιο πρόβλημα που αντιμετώπισε πέρυσι η Liverpool, και ετοιμάζονται να επισκεφθούν το Anfield με διψήφιο αριθμό απόντων.

Στη λίστα τραυματιών/ασθενών του Erik ten Hag περιλαμβάνονταν από την προηγούμενη βδομάδα οι Casemiro, Lisandro Martinez, Mason Mount, Tyrell Malacia, Cristian Eriksen, Amad Diallo και Anthony Martial, ενώ μετά το παιχνίδι τους με τη Bayern Munich προστέθηκε σε αυτή και ο Harry Maguire.

Ο δεύτερος αρχηγός της United τραυματίστηκε στον προσαγωγό στο παιχνίδι με τους Βαυαρούς και θα χάσει το αυριανό ντέρμπι, σε αντίθεση με τους Markus Rashford και Luke Shaw, οι οποίοι ξεπέρασαν την ίωση και τον τραυματισμό στον μηρό αντίστοιχα και θα είναι στην αποστολή της ομάδας του, όπως επιβεβαίωσε ο Ολλανδός προπονητής στη συνέντευξη τύπου του.

Εκτός θα είναι ο αρχηγός των Κόκκινων Διαβόλων, Bruno Fernandes, ο οποίος συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τη Bournemouth, και φυσικά ο Jadon Sancho, που εδώ και αρκετό καιρό είναι εγγεγραμμένος στη μαύρη λίστα του ten Hag. Αμφίβολος είναι ο Victor Lindelof.

Με Shaw, χωρίς Maguire στο Anfield η United.
Με Shaw, χωρίς Maguire στο Anfield η United.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com