Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η Bayern ενημερώθηκε ότι η Liverpool ενδιαφέρεται για Palhinha»

«Η Bayern ενημερώθηκε ότι η Liverpool ενδιαφέρεται για Palhinha»

Οι μεταγραφικές φήμες έχουν αρχίζει να εμφανίζονται ενόψει Ιανουαρίου, όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, και μία από αυτές συνδέει τη Liverpool με τον Joao Palhinha.

Οι Reds δεν απέκτησαν βασικό αμυντικό χαφ το καλοκαίρι, με συνέπεια οι Endo και Alexis Mac Allister να καλύπτουν τη θέση εκ περιτροπής.

Ως αποτέλεσμα, και δεδομένου του ότι προς το παρόν δε γνωρίζουμε για πόσο καιρό θα λείψει ο Αργεντινός, δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Klopp για τον μέσο της Fulham.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος της Bild, Christian Falk (ο οποίος κάνει ρεπορτάζ και για τη Bayern), έγραψε τα εξής σε άρθρο του στο CaughtOffside:

«Η Bayern άκουσε ότι η Liverpool έχει δείξει χειροπιαστό ενδιαφέρον για τον Joao Palhinha, οπότε τα πράγματα περιπλέκονται ήδη ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.»

Οι πρωταθλητές της Bundesliga είχαν…σχεδόν αποκτήσει τον Πορτογάλο το καλοκαίρι, με τη μετακίνηση του παίκτη στο Μόναχο να χαλάει εν τέλει με έναν τρόπο που θύμισε αρκετά το σίριαλ της Liverpool με τον Nabil Fekir!

Κατά πάσα πιθανότητα, οι Βαυαροί θα επανέλθουν το επόμενο διάστημα.

O Joao Palhinha εναντίον της Liverpool.
O Joao Palhinha εναντίον της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com