Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αναζωογονημένος δηλώνει ο Joe Gomez με τη νέα Liverpool

Αναζωογονημένος δηλώνει ο Joe Gomez με τη νέα Liverpool

Ο Joe Gomez νιώθει αναζωογονημένος από αυτή τη νέα ομάδα της Liverpool και πιστεύει ότι η «φρέσκια» εκδοχή των Reds μπορεί να είναι μια υπολογίσιμη δύναμη τους επόμενους μήνες.

Οι Reds απουσιάζουν από τις θέσεις του Champions League για πρώτη φορά από το 2016, με την ασυνέπεια της περασμένης χρονιάς να οδηγεί την ομάδα στην αμέσως χαμηλότερη Ευρωπαϊκή διοργάνωση. Τα πράγματα φαίνεται να έχουν επιστρέψει σε καλό δρόμο μέχρι στιγμής το 2023/24, με την Liverpool να βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω από τη Μanchester City έχοντας συγκεντρώσει 27 βαθμούς από τους πρώτους 12 αγώνες της.

Η σημερινή κατάσταση των Κόκκινων, έρχεται μετά από ένα καλοκαίρι αλλαγών στο Anfield, κατά το οποίο πέντε βασικοί χαφ αποχώρησαν και άφησαν τη θέση τους για τέσσερις νέες αφίξεις στη μέση του πάρκου.

Ο Gomez πιστεύει ότι οι συζητήσεις για το «Liverpool 2.0» – εμπνευσμένο από τον προπονητή – έχουν δικαιωθεί μέχρι στιγμής και ότι το βάρος του παρελθόντος είχε κρατήσει πίσω την ομάδα τις τελευταίες σεζόν.

«Είναι ένα μια φρέσκια, νεότερη κατάσταση στα αποδυτήρια. Αυτό είναι εμφανές και λόγω της ηλικίας», είπε ο Gomez στο Sky Sports σε πρόσφατη συνέντευξή του. «Μερικές φορές τα προηγούμενα επιτεύγματα μπορεί να είναι λίγο βαριά και να φέρουν φορτίο, επομένως η χρήση της περασμένης σεζόν ως καμπύλης εκμάθησης για να επαναπροσδιορίσουμε ορισμένες από τις προσδοκίες ή τις πιέσεις ήταν αναζωογονητική.»

«Ο manager είναι ο καλύτερος κριτής της κατάστασης εδώ γιατί είναι ο boss και το να το λέει αυτό τονίζει επίσης το γεγονός ότι είμαστε όλοι ορεξάτοι και έτοιμοι να ξαναπάμε για στόχους».

Ο Gomez ήταν μέσα και έξω από την ομάδα τα τελευταία χρόνια, έχοντας παλέψει με διάφορα θέματα φυσικής κατάστασης, αλλά έχει κάνει ήδη 15 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σε διαφορετικούς ρόλους στην άμυνα. Ενώ επιμένει ότι εξακολουθεί να πιστεύει ότι τα μεγαλύτερα δυνατά του σημεία βρίσκονται στο κέντρο της άμυνας, παραδέχεται ότι δεν «αντιστέκεται» στην ιδέα να παίξει στα πλάγια για το καλό της ομάδας, όπως μπορεί να έκανε στο παρελθόν.

«Μάλλον φτάνω σε μια ηλικία που δεν αντιστέκομαι τόσο πολύ. Το να προσπαθώ να αγκαλιάσω όποια θέση κι αν παίζω, είναι ίσως πιο σημαντικό για μένα», συνέχισε. «Αν έγραφα στο χαρτί πού παίζω, πιθανότατα θα έγραφα centre back, αλλά με τον καιρό και την αυξανόμενη εκτίμηση για το παιχνίδι, η προσπάθεια να είμαι δυναμικός και να απολαμβάνω αυτή τη θέση είναι κάτι που μου αρέσει επίσης. Όταν ήμουν νεότερος μάλλον αντιστάθηκα περισσότερο και είχα μια διαφορετική άποψη για αυτό όταν έπαιζα εκεί, καθώς μεγάλωσα, απλώς το αγκαλιάζω και εκτιμώ την πρόκληση».

Αναζωογονημένος δηλώνει ο Joe Gomez με τη νέα Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com