Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Manchester City – Liverpool (preview)

Manchester City – Liverpool (preview)

Η Premier League επιστρέφει, με την Liverpool να κοντράρεται με την Manchester City το μεσημέρι του Σαββάτου στις 14:30 ώρα Ελλάδος για την 13η αγωνιστική.

Οι δύο ομάδες θα μονομαχήσουν με φόντο την κορυφή, στην οποία βρίσκονται οι Cityzens με 28 βαθμούς, έναντι 27 των Reds, μετά από 12 αγωνιστικές.

Η Liverpool πριν τη διακοπή επικράτησε με άνεση 3-0 της Brentford στο Anfield, ενώ η City αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 3-3 κόντρα στην Chelsea.

Από τον Jürgen Klopp στον αγωνιστικό χώρο του Etihad θα δούμε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Αυτό σημαίνει πως ο Alisson θα υπερασπιστεί την εστία, στο κέντρο της άμυνας θα ξεκινήσουν πιθανότατα ο van Dijk και ο Konate, ο Τσιμίκας στο αριστερό άκρο της και ο Trent Alexander-Arnold στο δεξί της.

Για τη μεσαία γραμμή προβάδισμα έχει η τριάδα των Mac Allister, Szoboszlai και Gravenberch, ενώ στην επιθετική γραμμή αναμένεται να ξεκινήσουν οι Salah, Nunez και ένας εκ των Jota ή Luis Diaz.

Προβλήματα για την ομάδα εξακολουθούν να υπάρχουν, αλλά είναι τα γνωστά, με τους Robertson, Thiago και Bajcetic να μένουν εκτός για ακόμη μια εβδομάδα.

Υπάρχουν πάντως επιστροφές, αφού οι Gravenberch, Konate και Jones επανήλθαν στις προπονήσεις και τέθηκαν στη διάθεση του Γερμανού τεχνικού.

Η Manchester City θέλει να διατηρήσει το εντός έδρας αήττητο της και να μείνει στην πρώτη θέση, έστω και με έναν βαθμό διαφορά.

Σε αντίθεση με τους Reds, είχε την ευκαιρία να δώσει ανάσες σε σημαντικούς παίκτες της κατά τη διάρκεια της διακοπής, όπως οι Ederson, Rodri, Kovacic και Haaland, με τους πρώτους τρεις να μην αγωνίζονται με τις εθνικές τους και τον Νορβηγό να παίζει σε έναν αγώνα.

Δύο απουσίες πάντως θα έχουν στο ματς του Σαββάτου, αφού οι De Bruyne και Stones δεν επιστρέφουν ακόμα.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Chris Kavanagh.

Manchester City εναντίον Liverpool το μεσημέρι του Σαββάτου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com