Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Στη λίστα της Barcelona ο Thiago ενόψει Ιανουαρίου»

«Στη λίστα της Barcelona ο Thiago ενόψει Ιανουαρίου»

Οι φήμες που συνδέουν τον Thiago Alcantara με μια επιστροφή στην Καταλονία έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους, με την Sport να αναφέρει αυτή τη φορά πως η Barcelona τον έχει στη λίστα της ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Οι πρωταθλητές Ισπανίας είναι πιθανό να βγουν στην αγορά για την απόκτηση ενός μέσου στο προσεχές μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου λόγω του πολύ σοβαρού τραυματισμού που υπέστη ο Gavi με την εθνική Ισπανίας την Κυριακή και ο Thiago θα μπορούσε να είναι ο εκλεκτός τους, καθώς γνωρίζει το περιβάλλον της ομάδας και η μεταγραφή του δεν θα κοστίσει πολλά χρήματα, αν τελικά πραγματοποιηθεί.

Οι Καταλανοί προσθέτουν στο ρεπορτάζ τους πως οι Reds δεν θα σταθούν εμπόδιο στην επιθυμία του πρώην διεθνούς μέσου, αν εκείνος συμφωνήσει με την Barcelona για την επιστροφή του.

Ο Thiago δεν έχει πραγματοποιήσει ούτε μια συμμετοχή τη φετινή σεζόν με την Κόκκινη φανέλα και δεδομένα δεν θα τον δούμε να επιστρέφει στη δράση, πριν το 2024.

Το συμβόλαιο του με τον σύλλογο ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και αναμένεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος από το Anfield, αν βέβαια δεν επιλέξει την λύση της ομάδας του Xavi τον Ιανουάριο.

Από πέρυσι έχουμε να δούμε τον Thiago στο γήπεδο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com