Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τσιμίκας: «Επέστρεψα νωρίτερα για να προπονηθώ»

Τσιμίκας: «Επέστρεψα νωρίτερα για να προπονηθώ»

Ο Κώστας Τσιμίκας με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομάδας εξήγησε τον λόγο που αποφάσισε να επιστρέψει νωρίτερα από την Ελλάδα στο Merseyside, αφού δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Τρίτης εναντίον της Γαλλίας.

Ο αμυντικός θα μπορούσε να παραμείνει στη χώρα μας και να παρακολουθήσει από την OPAP Arena την αναμέτρηση με τους Γάλλους, αφού είχε μείνει εκτός για να μην δεχθεί κάρτα και χάσει το μπαράζ με το Καζακστάν, ωστόσο εκείνος επέλεξε να επιστρέψει στο Νησί και να ξεκινήσει προπονήσεις στο AXA Training Centre.

Για την απόφαση του να επιστρέψει στο Νησί, είπε:

“ Δεν μπορούσα να παίξω στο παιχνίδι με τη Γαλλία γιατί αν έπαιρνα κίτρινη κάρτα, δεν θα έπαιζα στα παιχνίδια του Μαρτίου, που είναι πιο σημαντικά από αυτό με τη Γαλλία. ”

“ Αποφάσισα να επιστρέψω νωρίτερα στην ομάδα, να είμαι με την ομάδα, να προπονηθώ με την ομάδα, να είμαι πιο έτοιμος. ”

“ Ήταν δική μου απόφαση και αυτό ήθελα να κάνω γιατί, όπως όλοι ξέρουν, τις περισσότερες φορές παίζουμε στις 12:30 μετά τη διακοπή και ακόμη και οι παίκτες που έπαιξαν μακριά, δεν ήρθαν ακόμα, έρχονται πιθανώς μια μέρα, δύο μέρες πριν το παιχνίδι. ”

“ Έτσι για μένα, νομίζω ότι ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να έρθω νωρίτερα για να είμαι με την ομάδα και να προπονηθώ σκληρά. ”

Για την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις:

“ Πριν από τη Brentford, δεν ήμουν στην καλύτερη κατάσταση του εαυτού μου. Προσπαθώ να βρω τις καλύτερες στιγμές μου, προσπαθώ να αντεπιτεθώ, να είμαι ο παίκτης που ήμουν πριν, να κάνω ασίστ, να τρέχω, να αμυνθώ, να κάνω τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. ”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα κόντρα στην Brentford. Πρέπει να συνεχίσω με το ίδιο πάθος. ” Είπε ο Τσιμίκας.

“ Εντάξει, αυτό μπορεί να συμβεί, παίζουμε ποδόσφαιρο, είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. Είναι στο χέρι μου τώρα να συνεχίσω να παίζω καλά και να κάνω ασίστ για την ομάδα. ”

Η δύσκολη περίοδος αποτελεί παρελθόν για τον Τσιμίκα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com