Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Απουσίες» δείχνει πως θα έχει η City στο παιχνίδι με την Liverpool

«Απουσίες» δείχνει πως θα έχει η City στο παιχνίδι με την Liverpool

Η Liverpool έχει 18 παίκτες της πρώτης ομάδας που συμμετέχουν με τις εθνικές τους ομάδες, αλλά η Man City, έχει ήδη «αποσύρει» τέσσερις από τη διεθνή δράση.

Δεν μπορεί να υποτιμηθεί πόσο σημαντικό είναι το ταξίδι της Liverpool στη Man City, με μόλις έναν βαθμό να χωρίζει τις δύο ομάδες στην πρώτη και τη δεύτερη θέση. Ο Jurgen Klopp έχει αρκετές ανησυχίες για τραυματισμούς ενόψει αυτού του αγώνα και θα ελπίζει ότι οι τελικές διεθνείς αναμετρήσεις δεν θα επιδεινώσουν περαιτέρω το πρόβλημα.

Ο Pep Guardiola, από την άλλη πλευρά, έχει ήδη δει τέσσερις παίκτες του να αποσύρονται από τη διεθνή δράση λόγω τραυματισμών, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν φαίνονται πολύ σοβαροί.

Ο Nathan Ake έχασε το παιχνίδι με την Chelsea πριν από τη διακοπή και τέθηκε εκτός αποστολής της Ολλανδίας, ενώ ούτε ο Ederson, ο Mateo Kovacic ούτε ο Matheus Nunes θα εκπροσωπήσουν τη χώρα τους.

Ο Nunes κρίθηκε «κλινικά ακατάλληλος» από την Πορτογαλία, ενώ ο γιατρός της ομάδας της Βραζιλίας δήλωσε ότι το πόδι του Ederson μετά τον αγώνα με την Chelsea ήταν «πρησμένο» και το έκανε «δύσκολο να περπατήσει».

Ο προπονητής της Κροατίας Zlatko Dalic δήλωσε ότι ο Kovacic «ένιωσε ενόχληση σε έναν μυ» και γι’ αυτό θα παραμείνει στο Manchester. Αυτό θέτει και τους τέσσερις σε «αμφιβολία» για την επίσκεψη της Liverpool, αλλά η ιστορία δείχνει ότι δεν μπορούμε να υποθέσουμε τίποτα.

Όσον αφορά τυχόν άλλους τραυματισμούς, ο Kevin De Bruyne, ο John Stones και ο Sergio Gomez τραυματίστηκαν πριν από το τελευταίο παιχνίδι της City πριν από τη διεθνή διακοπή, την ισοπαλία 4-4 στην Chelsea. Το αφεντικό της City πιθανότατα θα είναι αόριστο με μια δόση κατήφειας όταν έρθει η ώρα για τη συνέντευξη Τύπου, αλλά δεν είμαστε νέοι στα «παιχνίδια του μυαλού» του.

Οι κόκκινοι, εν τω μεταξύ, θα ελπίζουν να έχουν διαθέσιμους τους Ibrahima Konate, Curtis Jones και Ryan Gravenberch για το ταξίδι στο Etihad, το οποίο ξεκινά το συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα μετά τη διακοπή.

«Εντάξει, κανείς δεν μπορεί να πει αυτή τη στιγμή, αλλά πώς μπορείς να βάλεις ένα τέτοιο παιχνίδι το Σάββατο στις 12:30μμ;» αναφέρει δικαίως ο Klopp κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. «Ειλικρινά, οι άνθρωποι που παίρνουν τις αποφάσεις, δεν μπορούν να νιώσουν το ποδόσφαιρο, εάν είναι δυνατόν».

«Απουσίες» δείχνει πως θα έχει η City στο παιχνίδι με την Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com