Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τέσσερα γκολ ο Salah, ασίστ από Szoboszlai και Jota (vid)

Τέσσερα γκολ ο Salah, ασίστ από Szoboszlai και Jota (vid)

Ημέρα με γκολ, ασίστ και πρόκριση ήταν η Πέμπτη για τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της Liverpool, με τον Mo Salah να ξεχωρίζει με τα τέσσερα γκολ που σημείωσε και τον Dominik Szoboszlai να βοηθά την χώρα του να προκριθεί στο EURO του καλοκαιριού.

Ο Φαραώ ήταν ασταμάτητος κόντρα στο Τζιμπουτί, βρίσκοντας δίχτυα συνολικά 4 φορές, από δύο σε κάθε ημίχρονο, στη μεγάλη σε έκταση νίκη της χώρας του με σκορ 6-0 για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.

Ο επιθετικός των Reds με τα γκολ του έγινε ο πρώτος σκόρερ στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Dominik Szoboszlai μοίρασε ασίστ από εκτέλεση κόρνερ για το πρώτο γκολ της Ουγγαρίας στην έδρα της Βουλγαρίας και εκτέλεσε το φάουλ στο τέλος του αγώνα, από το οποίο προήλθε το αυτογκόλ των Βούλγαρων, με τους Μαγυάρους να παίρνουν εν τέλει τον βαθμό της ισοπαλίας με το 2-2 και μαζί την πρόκριση για τα τελικά του EURO το καλοκαίρι.

Ο Diogo Jota αγωνίστηκε με την Πορτογαλία εναντίον του Λίχτενσταϊν, έχοντας την ασίστ για το 1-0 του Cristiano Ronaldo στην έναρξη του δευτέρου μέρους.

Τέλος, ο Wataru Endo πήρε ανάσες, καθώς έμεινε στον πάγκο στην εύκολη νίκη της Ιαπωνίας με 5-0 επί του Μιανμάρ για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Λάμψη από τον Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com