Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δύο γκολ ο Luis Diaz, ένα ο Darwin Nunez (vids)

Δύο γκολ ο Luis Diaz, ένα ο Darwin Nunez (vids)

Ο Luis Diaz πέτυχε δύο υπέροχα τέρματα υπό το βλέμμα του πατέρα του, βοηθώντας την εθνική ομάδα της Κολομβίας να κάνει την ανατροπή επί της Βραζιλίας, ενώ ο Darwin Nunez σφράγισε το μεγάλο διπλό της Ουρουγουάης στην Αργεντινή.

Luis Diaz και Alisson Becker τέθηκαν αντιμέτωποι, με τους Βραζιλιάνους να προηγούνται με 0-1 από νωρίς, αλλά τον άσο των Reds να ισοφαρίζει αρχικά με κεφαλιά στο 75’ σε 1-1, με τον πατέρα του να ξεσπά σε κλάματα στην εξέδρα και τέσσερα λεπτά αργότερα να διαμορφώνει το τελικό 2-1 με νέα κεφαλιά, έπειτα από ασίστ του James Rodriguez.

Οι δύο παίκτες των Reds αγωνίστηκαν σε ολόκληρη την αναμέτρηση, με την Κολομβία να προσπερνά με τη νίκη της, την Βραζιλία με 9 πόντους έναντι 7.

Στο Μπουένος Άιρες, η Αργεντινή του Alexis Mac Allister φιλοξένησε την Ουρουγουάη του Darwin Nunez, με τον μέσο των Reds να αντικρίζει την κίτρινη κάρτα στο πρώτο μέρος και να αντικαθίσταται κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας.

Το σύνολο του Marcelo Bielsa προηγήθηκε στο τέλος του πρώτου μέρους με τον Araujo, πριν έρθει ο Darwin Nunez με ιδανικό τελείωμα στο 87ο λεπτό, για να σφραγίσει την σπουδαία νίκη της χώρας του, εκμεταλλευόμενος την τελική πάσα του de La Cruz.

Ο Darwin Nunez σφράγισε το διπλό της Ουρουγουάης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com