Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με γκολ του Keyrol Figueroa οι ΗΠΑ στους 16 του Mundial U17

Με γκολ του Keyrol Figueroa οι ΗΠΑ στους 16 του Mundial U17

Ο Keyrol Figueroa βοήθησε την ομάδα του να προχωρήσει στα νοκ άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάτω των 17 ετών, με το πρώτο του γκολ στο τουρνουά να σφραγίζει την πορεία των ΗΠΑ προς τους 16 της διοργάνωσης.

Ενώ οι παίκτες της Ακαδημίας της Liverpool έκαναν μια παύση στη σεζόν τους για το διεθνές διάλειμμα, ο Figueroa βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ινδονησία και αγωνίζεται για μια μεγάλη διάκριση σε επίπεδο νέων.

Ο Keyrol, ο γιος του πρώην αμυντικού της Wigan Maynor Figueroa, έπαιξε τα δύο πρώτα παιχνίδια στον όμιλο E και έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο, με μια νίκη κάθε φορά για έξι βαθμούς από έξι. Ο 17χρονος έπαιξε 78 λεπτά στη νίκη με 3-1 εναντίον της Νότιας Κορέας στον εναρκτήριο αγώνα των ΗΠΑ του τουρνουά και στη συνέχεια σημείωσε το πρώτο του γκολ και πρώτο γκολ της ομάδας, του στη νίκη 2-1 επί της Μπουρκίνα Φάσο.

Ο Figueroa έπαιξε 65 λεπτά στο δεύτερο παιχνίδι των ομίλων και το γκολ του ήρθε λίγο πριν την λήξη του 1ου ημιχρόνου. Η δεύτερη νίκη των ΗΠΑ στο τουρνουά εγγυάται τη θέση τους στους 16, καθώς ούτε η Μπουρκίνα Φάσο ούτε η Νότια Κορέα έχουν συγκεντρώσει βαθμούς από τα δύο παιχνίδια τους. Αφήνει τις ΗΠΑ και τη Γαλλία να παλέψουν για τη 1η θέση του ομίλου όταν συναντηθούν το Σάββατο, η οποία θα δείξει σε ποια πλευρά της κλήρωσης θα βρίσκονται.

Ο Figueroa ήταν μέλος της U18 της Liverpool τα τελευταία χρόνια και ξεχώρισε στο τέλος της περασμένης σεζόν. Εμφανίστηκε μόνο μία φορά αυτή τη σεζόν πριν από αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο εν μέσω προβλημάτων φυσικής κατάστασης. Η ελπίδα είναι ότι ο Figueroa μπορεί να προχωρήσει με τις ΗΠΑ στο τουρνουά, αν και αυτό θα τον απέκλειε μέχρι λίγο πριν την Πρωτοχρονιά, εάν η εθνική των ΗΠΑ περάσουν στον τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί την 1η Δεκεμβρίου.

Με γκολ του Keyrol Figueroa οι ΗΠΑ στους 16 του Mundial U17
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com