Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εικασίες τα περί ενδιαφέροντος της Liverpool για τον Max Eberl

Εικασίες τα περί ενδιαφέροντος της Liverpool για τον Max Eberl

Η Bayern Munich παραμένει φαβορί για την υπογραφή του Max Eberl, παρά τις αναφορές για ενδιαφέρον από τη Liverpool να τον φέρει στο Merseyside.

Ο 50χρονος είναι διαθέσιμος μετά την αποχώρησή του από τη θέση του αθλητικού διευθυντή της RB Leipzig υπό αμφιλεγόμενες συνθήκες τον Σεπτέμβριο. Ο σύλλογος της Σαξονίας επέλεξε να κόψει τους δεσμούς με τον Eberl, αφού υπήρξε έντονη φημολογία για μετακίνησή του στην Bayern.

“Η αποτυχία του να δεσμευτεί στον σύλλογο μας οδήγησε σε αυτή την απόφαση”, ήταν η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας.

Θεωρήθηκε ότι θα μετακόμιζε στη Βαυαρία λίγο αργότερα, αλλά αυτό δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα. Αυτή δε η καθυστέρηση έχει οδηγήσει σε εικασίες ότι η Liverpool μπορεί να είναι πιθανός “μνηστήρας”, καθώς αναζητά μια πιο μακροχρόνια επιλογή στο ρόλο του αθλητικού διευθυντή.

Ωστόσο φαίνεται ότι, η Bayern έχει τον πρώτο λόγο στην κούρσα για τον Eberl, με τις πηγές του Anfield να υποβαθμίζουν τις πιθανότητες άφιξής του στο Merseyside.

Βέβαια, η Liverpool έχει ήδη αθλητικό διευθυντή, με τον Jorg Schmadtke να παραμένει στον ρόλο του, παρά τις αρχικές αναφορές που ήθελαν τη θητεία του στην ομάδα να διαρκέσει μόλις τρεις μήνες. Ο Γερμανός εμφανίζεται τακτικά στο θεωρείο των διευθυντών στο Anfield μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν, συμπεριλαμβανομένης της πιο πρόσφατης στιγμής που οι Reds κέρδισαν τη Nottingham Forest.

Ο Schmadtke επέβλεψε μια επιτυχημένη καλοκαιρινή περίοδο κατά την οποία οι Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai, Wataru Endo και Ryan Gravenberch προστέθηκαν στη μεσαία γραμμή του Jurgen Klopp με κόστος 145 εκατομμύρια λίρες.

Φαίνεται πιθανό ότι τώρα θα παραμείνει στη θέση του τουλάχιστον για την περίοδο του Ιανουαρίου, προτού ληφθεί απόφαση για το μέλλον του.

Εικασίες τα περί ενδιαφέροντος της Liverpool για τον Max Eberl
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com