Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα «έσπασε» στο VAR με την απόφαση του διαιτητή ο Iago Aspas

Τα «έσπασε» στο VAR με την απόφαση του διαιτητή ο Iago Aspas

Ο Iago Aspas είχε μια αποτυχημένη θητεία στη Liverpool ενώ ήταν μια αποκάλυψη στη Celta Vigo, αν και φαίνεται ότι θα βρεθεί σε δύσκολη θέση με τα αφεντικά της La Liga, αφού ξέσπασε στο μόνιτορ του VAR με θυμό.

Ο πρώην παίκτης της Liverpool Iago Aspas πέταξε στο έδαφος ένα μόνιτορ του VAR, καθώς ξεσπάθωσε κατά τη διάρκεια της ισοπαλίας της Celta Vigo με τη Sevilla.

Ο επιθετικός είχε ξεκινήσει την αναμέτρηση στο Abanca-Balaidos το βράδυ του Σαββάτου, προτού αντικατασταθεί 20 λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης. Σε εκείνο το σημείο, η Celta βρισκόταν σε τροχιά για μια νίκη ζωτικής σημασίας, αλλά ο Youssef En-Nesyri ήρθε από τον πάγκο για να ισοφαρίσει έξι λεπτά πριν το τέλος.

Οι γηπεδούχοι πίστεψαν ότι θα είχαν μια τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσουν όλους τους τρεις βαθμούς αργά στις καθυστερήσεις, όταν ο διαιτητής Alejandro Hernandez τους καταλόγισε πέναλτι σε προφανές φάουλ του Jesus Navas στον Αναστάσιο Δουβίκα.

Αλλά μετά από έλεγχο του VAR, ο Hernandez ανέτρεψε την απόφασή του, προκαλώντας την οργή των γηπεδούχων και των παικτών τους. Ο Aspas, που μέχρι εκείνη τη στιγμή παρακολουθούσε από τον πάγκο, δεν μπορούσε να συγκρατήσει την οργή του. Στεκόταν στην άκρη του γηπέδου και όταν ανακοινώθηκε η απόφαση, γονάτισε στο έδαφος και σήκωσε τα χέρια ψηλά. Στη συνέχεια, ο Aspas όρμησε προς την περιοχή όπου φυλάσσεται το μόνιτορ του VAR.

Ο επιθετικός το άρπαξε και με τα δύο του χέρια και το πέταξε στο έδαφος πριν απομακρυνθεί από ένα μέλος του προπονητικού επιτελείου της Celta. Μετά το παιχνίδι, εξακολουθούσε να είναι έξαλλος όταν ρωτήθηκε για το ξέσπασμά του.

«Η ζυγαριά γέρνει πάντα στην ίδια πλευρά. Και σήμερα που θα μπορούσε να μας ευνοήσει, πηγαίνει στο VAR για να το δει, ενώ όλη η Ισπανία το έχει δει», καυτηρίασε ο Aspas στο DAZN Sport. «Έχουμε περάσει δώδεκα ημέρες και σε επτά παιχνίδια η πλάστιγγα πέφτει πάντα από την άλλη πλευρά. Θέλουμε να είμαστε το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και δεν προχωράμε έτσι».

Η Celta βρίσκεται πλέον στην τρίτη τελευταία θέση του πίνακα της La Liga, έχοντας υποστεί ένα απαίσιο ξεκίνημα στη σεζόν. Και το αφεντικό της Rafael Benitez, επίσης πρώην της Liverpool, επανέλαβε τις σκέψεις του αρχηγού του για την απόδοση του Hernandez.

«Δεν είμαι αυτός που πρέπει να πει αν υπάρχει μαύρο χέρι ή όχι, αλλά για άλλη μια εβδομάδα εκπλαγήκαμε από την απόδοση του διαιτητή. Δεν έχω μιλήσει καν με τον διαιτητή, είδα το ριπλέι και ήρθε σε μένα να δω αυτό που είδε όλη η Ισπανία», δήλωσε ο Benitez.

Τα «έσπασε» στο VAR με την απόφαση του διαιτητή ο Iago Aspas
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com