Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διέρρευσαν τα χρώματα των kits της Liverpool για το 2024/25

Διέρρευσαν τα χρώματα των kits της Liverpool για το 2024/25

Μπορεί να έχουν γίνει μόλις 11 αγώνες στην φετινή Premier League, αλλά οι fans μπορεί να έχουν ήδη λάβει μια ένδειξη σχετικά με τους συνδυασμούς χρωμάτων για τα κιτ της Liverpool για το 2024/25.

Ο Σύλλογος κυκλοφόρησε τις τρεις φανέλες για την τρέχουσα χρονιά κατά πολλούς μήνες νωρίτερα φέτος και τα πράγματα έχουν ξεκινήσει ικανοποιητικά στον αγωνιστικό χώρο από τότε που παρουσιάστηκαν. Η εντός έδρας φανέλα είχε το παραδοσιακό κόκκινο αλλά με μια νέα λευκή επένδυση για το 2023/24, ενώ το δεύτερο και το τρίτο κιτ, σέρβιραν ένα πράσινο και λευκό συνδυασμό και μια μωβ απόχρωση αντίστοιχα.

Τώρα, οι φίλοι της Ομάδας έχουν λάβει μια γεύση για το πώς θα μπορούσαν να φαίνονται οι εμφανίσεις την επόμενη σεζόν, παρά το γεγονός ότι περισσότεροι από εννέα μήνες μας χωρίζουν από το να τις δούμε να χρησιμοποιούνται σε αγωνιστική δράση!

Μια εικόνα για τα χρώματα αυτών των εμφανίσεων δόθηκε από τον ειδικό του κιτ @fumlerRAWK στο Twitter, με μια ανάρτηση που δείχνει μια ένδειξη του τι μπορούν να περιμένουν οι οπαδοί από τα σχέδια.

Φαίνεται ότι η εντός έδρας φανέλα θα έχει και πάλι ένα στοιχείο λευκού πέρα από το κόκκινο, ενώ η εκτός έδρας θα περιλαμβάνει ένα μείγμα από γαλαζοπράσινο, γκρι και μαύρο σε ένα παρόμοιο σχέδιο με αυτό που είδαμε για την κατάκτηση του τίτλου σεζόν 2019/20. Το τρίτο κιτ αναμένεται να αποτελείται από πλατίνα, μαύρο και κόκκινο, με την προοπτική και των τριών σχεδίων να είναι εξαιρετικά δημοφιλής στους οπαδούς της Liverpool.

Το Footy Headlines πρόσθεσε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τη φημολογούμενη εναλλακτική εμφάνιση, υποδηλώνοντας ότι θα μπορούσαμε να δούμε ένα «ανακάτεμα» με κόκκινο και κίτρινο χρώμα στο διάσημο λογότυπο της Nike. Περισσότερες λεπτομέρειες είναι πιθανό να ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες, με τις διαρροές γύρω από τις εμφανίσεις, να γίνονται όλο και πιο συχνές στο διαδίκτυο πριν από την επίσημη κυκλοφορία τους από την ομάδα.

Διέρρευσαν τα χρώματα των kits της Liverpool για το 2024/25
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com