Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > James Pearce: «Απόλυτα εκπληκτικός ο Quansah»

James Pearce: «Απόλυτα εκπληκτικός ο Quansah»

Καθώς η μηχανή των Κόκκινων συνεχίζει να ανεβάζει ρυθμούς μετά την νίκη με 2-1 στο Vitality Stadium επί της Bournemouth, για τον θεσμό του Carabao Cup, ήταν πολλοί εκείνοι που έσπευσαν να επιδοκιμάσουν την απόδοση του Jarell Quansah και την συνεισφορά του στη νίκη της ομάδας του.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο James Pearce o οποίος έγραψε στο twitter(X): «Ο Darwin Nunez θα απασχολήσει τα πρωτοσέλιδα και δίκαια με το εκπληκτικό τέρμα που πέτυχε, αλλά ο Jarell Quansah ήταν απόλυτα εκπληκτικός. Είναι δύσκολο να πιστέψει κάποιος πως είναι μόλις 20 χρονών ο κεντρικός αμυντικός. Πολύ καλός σήμερα.»

Σύμφωνα με τα στατιστικά της Sofascore, o Quansah έδιωξε 7 φορές την μπάλα από την περιοχή του, σταμάτησε δύο φορές επιθέσεις των αντιπάλων, κέρδισε 4 από τις 6 μονομαχίες στις οποίες είχε εμπλακεί και είχε ένα πετυχημένο τάκλιν, αφήνοντας έτσι άριστες εντυπώσεις στον αγωνιστικό χώρο του Vitality Stadium.

Είναι επίσης αξιοσημείωτη η ανοδική πορεία του απόφοιτου των Ακαδημιών των Κόκκινων με το Νο78 στη φανέλα του και σίγουρα κανέναν δεν θα έπρεπε να απασχολεί η συνέπεια στην απόδοση του, αφού ο παίκτης καλείται στην ενεργό δράση όταν υπάρχει ανάγκη, αποδεικνύοντας όμως το αξιόπιστο της επιλογής και της εμπιστοσύνης που του δείχνει η τεχνική ηγεσία.

Όλα δείχνουν ότι ο 20χρονος γεννημένος στο Warrington αμυντικός, αποτελεί βασικό στοιχείο του μέλλοντος της ομάδας των Κόκκινων.

James Pearce: «Απόλυτα εκπληκτικός ο Quansah»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com