Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έξαλλος ο Lovren με την επίθεση στο λεωφορείο της Lyon!

Έξαλλος ο Lovren με την επίθεση στο λεωφορείο της Lyon!

Ο Dejan Lovren και οι συμπαίκτες του στη Lyon δέχθηκαν βίαιες επιθέσεις στο λεωφορείο της ομάδας τους από οπαδούς της Marseille, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο προπονητής Fabio Grosso.

Ο πρώην αμυντικός των Reds έμπαινε στο Stade Velodrome, ενώ οι οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν διάφορα αντικείμενα κατά τη διάρκεια τρομακτικών σκηνών που οδήγησαν στην αναβολή της αναμέτρησης της Ligue 1. Οι πέτρες λέγεται ότι ήταν μεταξύ των αντικειμένων που εκτοξεύτηκαν στο πούλμαν κατά τη διαδρομή προς το γήπεδο, με το BBC να αναφέρει ότι συγκλήθηκε “σύσκεψη κρίσης” στην οποία αποφασίστηκε ότι ο αγώνας δεν θα μπορούσε πλέον να διεξαχθεί.

Ο Lovren μπήκε στο Twitter μετά τα γεγονότα για να καταδικάσει τις ενέργειες των οπαδών της Marseille και να ζητήσει “αλλαγές” για να μην υπάρξουν ακόμη πιο σοβαρές επιπτώσεις στο μέλλον.

“Αυτό που συνέβη απόψε στον προπονητή μας και σε εμάς στο λεωφορείο ξεπερνάει κάθε μέτρο”, έγραψε ο 34χρονος. “Σέβομαι τους αληθινούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο, αλλά αυτοί σήμερα δεν ήταν αληθινοί οπαδοί. Αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν με ξεκάθαρες προθέσεις για να προκαλέσουν σοβαρούς τραυματισμούς. Το έκαναν.”

“Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο! Αν δεν αλλάξει ο νόμος, μια μέρα θα είναι πολύ αργά. Η κυβέρνηση πρέπει να κάνει κάτι. Εύχομαι σε όλους τους οπαδούς της Lyon να επιστρέψουν στα σπίτια τους με ασφάλεια.”

Η Γαλλίδα υπουργός Αθλητισμού Amelie Oudea-Castera αποκάλυψε έκτοτε ότι έχουν γίνει επτά συλλήψεις σε σχέση με τα γεγονότα, κατά τα οποία ο Grosso υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι.

Η Lyon εξέδωσε επίσης μια ανακοίνωση στην οποία εξέφρασε τη λύπη της για τα προβλήματα που εκτυλίχθηκαν, προσθέτοντας ότι προβλήματα αυτά αντιμετωπίζονται κάθε χρόνο σε αυτό το παιχνίδι λόγω της φύσης της αντιπαλότητας μεταξύ των συλλόγων.

Οι παίκτες επέλεξαν να χαιρετίσουν τους οπαδούς τους που ταξίδεψαν παρά τη διακοπή του αγώνα και πλάνα από τον λογαριασμό του συλλόγου στο Twitter έδειχναν τον Γκρόσο με επίδεσμο πάνω από το μάτι του ως αποτέλεσμα των επιθέσεων.

Ο Lovren μετακόμισε στην ομάδα της Ligue 1 από τη Zenit τον Ιανουάριο, έχοντας τερματίσει την καριέρα του στο Anfield μετά την κατάκτηση του τίτλου τη σεζόν 2019/2020. Ο Κροάτης είχε 185 συμμετοχές στις έξι σεζόν του στο Merseyside, με την πιο διάσημη στιγμή του να είναι αναμφισβήτητα όταν πέτυχε με κεφαλιά στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων το γκολ που έδωσε την πρόκριση στη Liverpool, στην επική αναμέτρηση απέναντι στην Borussia Dortmund για το Europa League το 2016.

Έξαλλος ο Lovren με την επίθεση στο λεωφορείο της Lyon!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com