Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kevin Nolan: «Ο Gerrard μου ζήτησε «Συγγνώμη γι΄αυτό»»

Kevin Nolan: «Ο Gerrard μου ζήτησε «Συγγνώμη γι΄αυτό»»

Παίζοντας τότε για την Bolton, ο Nolan βρέθηκε αντιμέτωπος με τον θρύλο της Liverpool Steven Gerrard στο Reebok Stadium, όταν ξέσπασε μια έντονη μάχη στη μεσαία γραμμή.

Ο Kevin Nolan αποκάλυψε ότι ο Steven Gerrard του είχε στείλει ένα μήνυμα αφού τον χτύπησε στο στήθος σε μια αναμέτρηση της Premier League.

Στην ερώτηση του Andy Goldstein αν ο Gerrard ήταν «βρόμικος» παίκτης, ο Nolan είπε: “Ναι, με χτύπησε, στο στήθος μου. Σωστά.
Αυτό έγινε στο Bolton επειδή προφανώς τους κερδίζαμε. Αν του δινόταν η ευκαιρία, θα σε χτυπούσε. Μου έστειλε μήνυμα μετά το παιχνίδι και μου είπε ‘συγγνώμη γι’ αυτό’.”

“Του είπα ξέρω ότι δεν λυπάσαι, πραγματικά, αλλά ευχαριστώ για το μήνυμα. Ήμασταν υγιείς μετά από αυτό και δεν ήθελα να τιμωρηθεί, επειδή αυτό ήταν κομμάτι του παιχνιδιού εκείνες τις μέρες.”

“Αν είχα την ευκαιρία, θα πήγαινα και εγώ για αυτόν!”

Ο Gerrard είναι γνωστός για πολλά περισσότερα από τον “φλογερό” χαρακτήρα του, έχοντας οδηγήσει τη Liverpool σε δύο FA Cups, τρία League Cups, ένα Κύπελλο UEFA και, κυρίως, στο Champions League το 2005.

Μεγαλώνοντας ως οπαδός της Liverpool, ο Nolan ήταν γεμάτος επαίνους για τον αγαπημένο των Reds, λέγοντας: “Μπορούσε να παίξει παντού και να κάνει τα πάντα. Αν δεν ήταν αυτός, η Liverpool δεν θα ήταν τόσο επιτυχημένη όσο ήταν. Κουβαλούσε αυτή την ομάδα για πολλά χρόνια και την κρατούσε ψηλά μαζί με τη Manchester Utd.”

“Ήταν καταπληκτικός.”

Ερωτηθείς αν ο Gerrard είναι ο καλύτερος αρχηγός της Liverpool, ο Nolan είπε: “Ναι, το πιστεύω πραγματικά αυτό. Η Liverpool είχε μια φανταστική ομάδα, αλλά πριν αποκτήσει τον Xabi Alonso και τον Javier Mascherano, μερικοί από τους παίκτες με τους οποίους έπαιζε δεν ήταν στο επίπεδο του.”

“Το ένα λεπτό ήταν εκεί και το άλλο λεπτό είχε φύγει, πάντα προσπαθούσα να το μιμηθώ αυτό. Φτάνοντας στην περιοχή, φαινόταν πάντα να βρίσκεται στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή, οπότε προσπάθησα να κάνω όλα αυτά τα πράγματα, αλλά ήταν απλά τρομερός σε αυτό.”

Kevin Nolan: «Ο Gerrard μου ζήτησε «Συγγνώμη γι΄αυτό»»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com