Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Forest

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Forest

Ο Jürgen Klopp μίλησε μετά την εύκολη νίκη με 3-0 επί της Nottingham Forest, κάνοντας φυσικά ειδική αναφορά στον Luis Diaz, του οποίου ο πατέρας παραμένει στα χέρια των απαγωγέων.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν έκανε μια ολοκληρωμένη εμφάνιση η ομάδα του:

“ Ναι, είπα στα παιδιά μετά το παιχνίδι ότι το καλύτερο που μπορείτε να πείτε μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι [είναι] ότι παίξαμε πολύ καλά και ότι υπάρχουν τόσα περιθώρια για βελτίωση. Ωστόσο, είναι προφανές επίσης, τα γκολ ήταν φανταστικά, η υπομονή που δείξαμε, η ρευστότητα σε πολλές στιγμές στην μπάλα, πολλές στιγμές, η δημιουργικότητα, η συνοχή στο πώς συνδεθήκαμε μεταξύ μας ήταν πολύ καλή, τα γκολ που πετύχαμε, δεν είμαι σίγουρος, 70, ή κάτι, το ποσοστό κατοχής, αλλά το πρώτο γκολ ήταν από αντεπίθεση. ”

“ Λοιπόν, πολύ καλό παιχνίδι, το τρίτο γκολ ήταν επίσης αντεπίθεση, παρεμπιπτόντως, το δεύτερο γκολ ήρθε από ένα υπέροχο ομαδικό παιχνίδι. Λοιπόν, ναι, καλό, απολύτως καλό παιχνίδι και η ερώτηση θα έρθει ούτως ή άλλως, οπότε μπορώ να δώσω την απάντηση αμέσως, η προετοιμασία ήταν η πιο δύσκολη που είχα ποτέ στη ζωή μου. Δεν το περίμενα, δεν ήμουν προετοιμασμένος για αυτό, δεν θέλω να κάνω το παιχνίδι μεγαλύτερο από ό,τι ήταν, αλλά ήταν σίγουρα. ”

“ Προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε τον Lucho στον αγώνα που δώσαμε γιατί προφανώς θέλουμε να βοηθήσουμε, δεν μπορούμε πραγματικά να βοηθήσουμε, οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παλέψουμε για αυτόν και αυτό έκαναν τα αγόρια. ”

Πότε έμαθε για την απαγωγή των γονέων του Diaz:

“ Το ακούσαμε χθες το βράδυ αργά. Μετά μιλήσαμε με τον Lucho. Ήθελε να πάει σπίτι του, στείλαμε ανθρώπους μαζί του, να έχει ανθρώπους εκεί που τον φροντίζουν, υπάρχει και μέρος των οικογενειών εκεί, γι’ αυτό θέλουν να είναι μαζί. Απολύτως κατανοητό. Μετά μάθαμε τα νέα με τη μαμά [του], που είναι φανταστικά, και από τότε τίποτα πραγματικά. Το δουλεύουν, ξεκάθαρα. Σε κάποια απόσταση προφανώς δεν είμαστε οι πρώτοι άνθρωποι που ενημερώνονται, αλλά προσπαθούμε να γνωρίζουμε τα πάντα όσο περισσότερο μπορούμε, αλλά δεν θέλουμε να ενοχλήσουμε με κανέναν τρόπο. Δεν είμαστε οι σημαντικοί άνθρωποι εκεί. Θέλουμε απλώς να στηρίξουμε. Αυτό είναι. ” Είπε ο Klopp.

Για την αφιέρωση του Jota στον Luis Diaz, κρατώντας τη φανέλα του:

“ Ναι, πώς μπορείς λοιπόν να κάνεις έναν αγώνα ποδοσφαίρου πραγματικά σημαντικό μια τέτοια μέρα; Είναι πραγματικά δύσκολο. Ποτέ δεν αγωνίστηκα με αυτό στη ζωή μου. Ήταν πάντα ασφαλές το μέρος που βρισκόμουν, μερικές φορές, ως παίκτης ή ως προπονητής, σου επιτρέπεται σε αυτά τα 90 λεπτά να επικεντρωθείς μόνο σε αυτό και ήταν αδύνατο σήμερα. Απολύτως αδύνατο να γίνει αυτό. Ήταν ξεκάθαρο ότι έπρεπε να δώσουμε στο παιχνίδι μια επιπλέον αίσθηση για τον Lucho, μετά τα αγόρια έδειξαν τη φανέλα του και δεν ήμουν 100% προετοιμασμένος για αυτό για να είμαι ειλικρινής. Ήταν πραγματικά συγκινητικό αλλά και υπέροχο. Λοιπόν, ναι, αυτό είναι. ”

Για την απόδοση του Mac Allister ως εξάρι:

“ Νομίζω ότι σήμερα όλοι θα μπορούσαν να δουν το όφελος ενός παίκτη που προέρχεται από την επιθετική πλευρά του παιχνιδιού παρά από την άλλη πλευρά. Σε ένα παιχνίδι όπου πρέπει να δημιουργήσεις πράγματα, όπου πρέπει να περάσεις παίκτες, όπου πρέπει να αλλάξεις πλευρά. Έτσι είναι τότε γιατί δεν έφτασαν όλες οι μπάλες στο στόχο. Αν δοκιμάσεις κάτι σε στενούς χώρους που είναι απολύτως φυσιολογικό, δεν έχω κανένα πρόβλημα με το να χάσω μπάλες γύρω από την περιοχή γιατί εκεί θα έπρεπε να είμαστε. ”

“ Είμαι πολύ ευχαριστημένος γι’ αυτόν και [είχε] πολλές κορυφαίες αμυντικές στιγμές. Ήταν πραγματικά εκεί. Είναι καλός σε αυτά τα πράγματα, γι’ αυτό τον βάζουμε εκεί. Σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός είναι πολύ καλός και πρέπει να βεβαιωθούμε ως ομάδα ότι οι χώροι είναι πολύ μικροί σε αυτές τις στιγμές. ”

“ Μπορούμε να το κάνουμε με τα οκτάρια, με τους εξτρέμ και με τον κεντρικό επιθετικό. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό με τους κεντρικούς χαφ που αμύνονται στη μεσαία γραμμή σε αυτές τις στιγμές. Τότε έχουμε απλώς έναν πραγματικά δημιουργικό παίκτη στο κέντρο του γηπέδου μαζί με τον Trent σε μερικές στιγμές, κάτι που είναι χρήσιμο. Πολύ χρήσιμο. ”

Η νίκη των Reds ήταν για τον Luis Diaz.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com