Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Μπορούμε να βελτιωθούμε»

Klopp: «Μπορούμε να βελτιωθούμε»

Ο Jürgen Klopp στην συνέντευξη τύπου μετά την νέα εντός έδρας νίκη της ομάδας του, τόνισε πως οι Reds μπορούν να βελτιωθούν και είναι έτοιμοι να δουλέψουν, ώστε να το πετύχουν.

Ερωτηθείς αν η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί, δήλωσε:

“ Είχαμε πολλά περίεργα παιχνίδια, επιτρέψτε μου να το πω έτσι, όπου είχαμε 10 παίκτες, έπρεπε να κάνουμε ανατροπές και τέτοια πράγματα. Ο έλεγχος ενός παιχνιδιού δεν ήταν τόσο συχνά απαραίτητος. Σήμερα μέχρι το 2-0 είχαμε τον έλεγχο και ήμασταν εντελώς κυρίαρχοι στο παιχνίδι, μετά μείναμε στο παιχνίδι, κρατήσαμε την μπάλα σε κίνηση, παραμείναμε συμπαγείς, δεν τους δώσαμε κανενός είδους αντεπιθέσεις, κόρνερ και αυτός είναι ο τρόπος. ”

“ Μπορεί να θυμάστε, πριν από τρία ή τέσσερα χρόνια – δεν ξέρω ακριβώς, ίσως περισσότερο – όταν όλοι ξαφνικά γίναμε λίγο καλύτεροι, πιο κυρίαρχοι και μετά ήμασταν στην έδρα μας και πάντα δεχόμασταν πίεση. Όπως το 1-0 δεν σήμαινε τίποτα, όλοι σκέφτηκαν, «Θεέ μου, 1-0… 10 λεπτά για να τελειώσει…» Όλοι είχαμε φτάσει στα μισά του δρόμου για να δούμε την ισοφάριση να έρχεται και αυτή είναι μια κατάσταση, στην οποία πρέπει να εξελιχθείς. ”

“ Τα παιδιά έδειξαν υπέροχα σημάδια σε όλες τις πτυχές, σε όλες τις πτυχές πραγματικά, αλλά αυτό είναι κάτι που τώρα πρέπει να μάθουμε ξανά. Οι βασικές θέσεις καταλαμβάνονται προφανώς από διαφορετικούς παίκτες από εκείνη την εποχή, σχεδόν παντού – μπροστά, μεσαία γραμμή, αμυντική γραμμή. Αν θέλετε είναι ο Virg, ο Trent, ο Mo και ο Ali – έτσι τέσσερις παίκτες και όλοι οι υπόλοιποι είναι ελαφρώς διαφορετικοί. Εκεί υπάρχει χώρος για βελτίωση. “

“ Η δημιουργία χωρίς να πάψουμε να είμαστε συμπαγείς είναι λίγο πολύ η ιδέα πίσω. Αν πρέπει να κυνηγήσεις ένα παιχνίδι, είναι προφανώς ένα εντελώς διαφορετικό έργο. Εάν είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι, τότε είναι ένα διαφορετικό καθήκον, αλλά αν έχεις πραγματικά τον έλεγχο, τότε γιατί να μην διατηρήσεις τον έλεγχο; Τα τελευταία πέντε λεπτά πριν από το ημίχρονο, ξαφνικά ήμασταν λίγο πολύ βαθιά στο γήπεδο και απλά μπορούσαν να περάσουν ορισμένες μπαλιές εκεί. Κατάσταση ένας εναντίον ενός… κερδίσαμε την φάση, αλλά μετά ήταν ένα κόρνερ ή ένα πλάγιο, που παρεμπιπτόντως είναι σχεδόν το ίδιο για τη Nottingham Forest, και αυτές είναι οι στιγμές που πρέπει να βελτιωθούμε, ξεκάθαρα. Στα δημιουργικά πράγματα, πάντα μπορείς να βελτιωθείς. Αυτό είναι πάντα εφικτό γιατί τα αγόρια έχουν πολλές δυνατότητες, οπότε πρέπει να τις χρησιμοποιήσουμε πλήρως. ”

Ο Darwin Nunez διαμορφώνει το 2-0.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com